⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Allah aşkına bir kaç değişiklik gelsin ya da ozornwafor u oynatın ya en azından bir şeyler deneyelim şampiyonluk bırak beraberlik göremiyorum ya ben

Bu orta saha ile 4-3-1-2 olmaz. Kreatif bir oyuncumuz yok. 4-1-4-1’e donup iki kanat ile devam etmeliyiz.

Bi sorun bakalım bizim futbolcular ne taktik uyguladıklarını biliyorlarmi. Kimse anlamıyor her hafta ayrı bir deneme hoca neden böyle saçma şeyler yapıyor anlamıyorum

orta sahamız inanılmaz kalitesiz

orta sıra takımı seviyesinde

mukemmelız 2. yarı 2 gol atıp 4-2 alacagız

Bu oyunla rizeyi yensen ne olacak şampiyonluk için oyunumuz hiç umut vaadetmiyor bir sürü bireysel hata bu kadar kolay goller yemek akıl alır iş değil 2-1 öndesin ya daha kaleciye niye geri pas atıyorsun vur gitsin topu ileriye taca falan
Orda rizeli bi oyuncu atsa o topu ancak bukadar zorlardi stoperi.

Keske hep atak bizim kalemize olsa o zaman daha güzel defans yapıyoruz. Kontradan gol arasak çoğu maci aliriz

Bence Luyindama- Marcao olayını çok abartıyorsunuz da neyse. Defansı orta sahada kuruyoruz, saniye başı geri pas geliyor orada bir kaptırsalar direk gol zaten. Adamlar her geri pas geldiğinde bunun stresiyle topu kullanıyorlar, topu kontrol ederken bile panikte oldukları çok belli genelde. Bi de bizim takım sağolsun geri pas atarken baskı var mı yok mu hiç bakmıyor geriye sallıyorlar direk topu, bu adamlar 50 metrede stoperlik yapıyorlar üstüne bi de sıkışık vaziyette oyun kuracaklarsa geri kalan oyunculara zaten ihtiyaç yok. Bunu çözecek adam Luyindama yada Marcao değil terimin kendisi.
stoperleri ileride kurmaktan ziyade iki stoper arası resmen 20 30 metre açık var.Saçma sapan bir oyun dizilişimiz var ve bizim en büyük sorunumuz özellikle son 2 yıldır skoru tutamıyoruz

Bu oyunla şampiyon olursak varya kapatıp gîtsinler Ligi. Hamza ilede böyle şampiyon olmuştuk sidik zoruyla ne bir tad almıştık ne bir futbol izlemiştik

2. Yarı forvetlerden biri çıksın onyekuru girsin bir de akbaba yerine Feghouli

şampiyonluk için gram umudum yok, bütün maçları tek tek düşünmek gerekiyor, çok zor değil oynadığın maçları kazanmak. kalan maçları kazansan şampiyonsun ama 1 maça bile garanti gözüyle bakamıyorum. hiçbir maçı kazanırız diyemiyorum. rezalet oyun
fenere bakınca umutlanıyorsun kendimize ve beşiktaşa bakınca umudun kırılıyor fenerin kopyası olduk vizyonumuz erozyona uğruyor.

Liyundamanın sarı kartı var çıkmalıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lyu marcao bugun en gunahsiz mqclarini oynuyolar.Heriflwre pas yerine iftira atildi ..Baska da pozisyin yok yedigimiz

Geri
Üst Alt