Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.111
- 67.201
- 5.003
6 aylık gedson güçsüz akbaba dünya umrunda olmayan etebo ve luyi ile sürpriz bi durum degilFutbolcularda acayip bir isteksizlik var bu kafayla şampiyon olunmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 aylık gedson güçsüz akbaba dünya umrunda olmayan etebo ve luyi ile sürpriz bi durum degilFutbolcularda acayip bir isteksizlik var bu kafayla şampiyon olunmaz.
O zaman kontrat uzatmayalım bunu yapamayacaklarsa
Orda rizeli bi oyuncu atsa o topu ancak bukadar zorlardi stoperi.Bu oyunla rizeyi yensen ne olacak şampiyonluk için oyunumuz hiç umut vaadetmiyor bir sürü bireysel hata bu kadar kolay goller yemek akıl alır iş değil 2-1 öndesin ya daha kaleciye niye geri pas atıyorsun vur gitsin topu ileriye taca falan
stoperleri ileride kurmaktan ziyade iki stoper arası resmen 20 30 metre açık var.Saçma sapan bir oyun dizilişimiz var ve bizim en büyük sorunumuz özellikle son 2 yıldır skoru tutamıyoruzBence Luyindama- Marcao olayını çok abartıyorsunuz da neyse. Defansı orta sahada kuruyoruz, saniye başı geri pas geliyor orada bir kaptırsalar direk gol zaten. Adamlar her geri pas geldiğinde bunun stresiyle topu kullanıyorlar, topu kontrol ederken bile panikte oldukları çok belli genelde. Bi de bizim takım sağolsun geri pas atarken baskı var mı yok mu hiç bakmıyor geriye sallıyorlar direk topu, bu adamlar 50 metrede stoperlik yapıyorlar üstüne bi de sıkışık vaziyette oyun kuracaklarsa geri kalan oyunculara zaten ihtiyaç yok. Bunu çözecek adam Luyindama yada Marcao değil terimin kendisi.
fenere bakınca umutlanıyorsun kendimize ve beşiktaşa bakınca umudun kırılıyor fenerin kopyası olduk vizyonumuz erozyona uğruyor.şampiyonluk için gram umudum yok, bütün maçları tek tek düşünmek gerekiyor, çok zor değil oynadığın maçları kazanmak. kalan maçları kazansan şampiyonsun ama 1 maça bile garanti gözüyle bakamıyorum. hiçbir maçı kazanırız diyemiyorum. rezalet oyun