⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Galatasaray defans hattı 4
Galatasaray ileri uç 3

Bravo beyinsizler birde bunlar sözleşme pazarlığı yapıyorlardı sattılar takımı hata falan yok ortada

ankara deplasmanina günübirlik gidip yenildigimizde hersey bitmisti. alanya maci icin kamp yapan takimi ne hale getirdi hoca.

Imparatorun bu aksam ki mazereti ne olacak bakalım🤔🤔🤔🤔🤔

Yenilmemek çok önemli. Son dakikalarda kaybettiğimiz 1 puanlarla şampiyonluğu veriyoruz. Yazık.

kendimi bildim bileli cimbonluyum bu takım 6-0 yenildiğinde bile küfretmedim ama bu gece hiç uyumadan sabaha küfredip bela okuyup bol bol günaha girecem :ayyas::ayyas::ayyas::ayyas::ayyas::ayyas::ayyas:

Bu takım daha kaç tane transfer yapılınca top oynayacak hocam? messiyle ronaldoyuda istermisin belki küme savaşı veren takımlara puan vermeyiz o zaman. REZİLSİNİZ!

Hoca sağolsun Galatasaray’ı rezil rüsva etmeye ant içmiş çöpleriyle birlikte. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Maçın başlarında sinirliydim, şu anda sinirim de kalmadı. Allah sizi kahretsin diyebiliyorum sadece. Şampiyonluğun gidişi falan değil de şu kansız ahlaksız topçuların utanmadan Galatasaray forması giymeye devam edecek olmaları, hocanın yine muhteşem futbol aklıyla bir rastgele işler yapmaya devam edecek olması sinirimi bozuyor

yedek kalecileri bile fener altyapısı. soktuğumun klübü. cehennemin dibine kadar düşün tez zamanda

gecen sene ömer bayram, bu sene arda turan ve emre akbaba. bunlar oynadigi sürece maksimum 3.olur GALATASARAY.

Geri
Üst Alt