⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Diyecek o kadar çok şey var ki küfür edilecek o kadar çok konu var ki şu maçta hakem makem en sonlarda kalır REZİLLİK😡

Hafta sonumuzu p.. ettiniz yazıklar olsun...
Hepiniz s.... olun gidin...
Yönetim futbolcular teknik ekip hepiniz gideceksiniz...
Rezil herifler...

Bi kez daha zor bela beraberliği buldugumuz maçı kaybettik bu sezon 5. maç bu herhalde. Allah belanızı versin başkada bişey demek istemiyorum

Şampiyon beşiktaş’ı tebrik ederim. Terim efendi sende kına yakarsın artık. Oynatacağın sistemede çıkaracağın kadroyada sokayım!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok üzücü bir durum Fener derbisinde beri bu maçların habercisiydi zaten takım Donk devam etse daha iyi olabilirdi bugün yapılan hataları görünce savunma olarak kötüyuz Bundan sonra en az hasar ile devam etmek gerekiyor.

Topu full ileri şisirerek 3-1 kazanabilirdik Allahin bunagi yeter artik ezbere oyuncu degisikligi yapiyor Muhammedi tutacaksin oyunda gucsuz falcaoyu tutuyorsun Fegi almissin zaten senin sorunun pozisyon bulamamak ardayida sokup takimin direncini dusuruyorsun Pozisyon vermeyen takim deli gibi pozisyin vermeye basladi Feg ve Arda hamlesinden sonra bi teknik direktor bu kadar lesh olur Birak artik pesimizi ezberci Fatih geri donmek yok vur ileri demek bu kadar mi zor Pas pas pas sokayim pasina senin yedin bitirdin bizi

Defansımız son haftalarda hata yapma rekoru kırıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok üzgünüm birşey yazmak istiyorum ama yazmayacağım.FT'e kızsam şimdi 2 tane büyük hatadan 2 gol yedik Emre akbabaya kızsam gol attı (isterse 10 tane atsın 10 tane de hata yaptı) Babele sövsem başka birşey , Yedline sövsem haklıyım , yönetime ana avrat sövsem saha için sonuna kadar haklıyım en iyisi ben komple bütün takıma yonetime söveyim en iyisi.

hikmet karaman ve riza calimbay'i gectim, artik 3 gün önce rize'ye gelen bülent uygun'u bile alt edemiyor hatta 4 yiyor.

Geri
Üst Alt