SL 20/21 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Denizlispor | MS | 5 Nisan

Yalniz berbat bile değil böyle kötü futbol izlemeyeli uzun zaman olmuştu...

Yalniz berbat bile değil böyle kötü futbol izlemeyeli uzun zaman olmuştu...
Süper Lig seviyesi böyle maalesef. Fatih Hoca da bundan farkli oynatmiyor. Duran top, uzaktan sut, bireysel yetenek, penalti-kirmizi kart disinda cok fazla bir aksiyon yok.

bu fenerli topçuların hepsi mal heralde adam kolunu kapatmış oraya top çarpıyor penaltı diye yırtınıyorlar

Portekizli spiker no no penalti diyor. Götüne mü sokacak adam elini? Ozan bitlisi hemen hakemin yaninda bitiyor. Serdar Aziz ahlaksizi yine kart görmedi. Gustavo da öyle. Eyyamci Cüneyt her türlü pisligi yapiyor.

Milli takimin hakli sekilde 1.kalecisi olan Ugurcan'i o kadar elestirip hakkini yediler ki bu Bayindir Altay umarim dandik bir gol yer.

Fenerbahçe müthiş top oynuyor.Emre’nin eli değdiği belli.
UEFA bunların Avrupa’da oynamasına izin verirse Avrupa’yı sallarlar.

Bizim imparator para olsa bu samatta ve tetteh çöplerini alacakdı.

Birde rakiplere benim istediğim oyuncuları alıyorlat diye laf sokuyoruz.sanki transfer işinde müthiş iş yapıyorlarmış gibi.

Tam bir rezalet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Febe nasıl oynuyor rdaşlar izleyemiyorum bir maç istatistiği baktım febe baya baskılı ama istatistik mini etek gibidir her şeyi göstermez sonuçta

Bein Sports ekibi ikidir elle oynama olmayan pozisyonu gösterip duruyor. Her molada o pozisyonu vermek biraz kancikliga giriyor acikcasi.

Fenerliler Cüneyte fetıcü diyor bilerek mi yapoyorlar akıl sağlıkları mı yerinde değil anlamadım

Abi Fenerbahce acayip kötü :D

Hadi biz bizim Takima, Hocaya kiziyoruz ama bunlar dahada kötü ama yinede biraz top oynuyorlar

o kenarda böğüren mal kim yav spiker bile bastıramıyor sesi

Geri
Üst Alt