SL 20/21 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Denizlispor | MS | 5 Nisan

Fener'in Antu'suna bir göz attim. 30 haftadir oldugu gibi su girsin, su ciksin gibi formüller veriyorlar. 30 haftadir kadro ve oyun bulamayan FB ve GS vasatliga alistirildi. Bu sezon sampiyon olacak takimin hic bir özelligi yok. Teknik direktörleri bile kötü. Biri kendine sampiyon diyecek...

Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü tempolu maclarin oynandigi bir lige koy, 30.dakikada fizik olarak iflas ederler. Bu ligde 2 orta yapabilen herkes kral oldugu icin forma giyebiliyorlar.

Canerle belesoglu kavgasını görmek istiyorum lig bitmeden ana bacı birbirlerine girsinler

ligde bu sezon kimseye şampiyonluk verilmemeli şu izlediğimiz rezilliğe bakın 3 maçtır
Yeni değil ki renktaş bu durum

Bizim şampiyon olduğumuz 2 sezonda dahil en az 4 5 senedir böyle rezil bir futbol izliyoruz Türkiye liginde

Sonra Avrupa'ya çıkınca acı gerçekler ile karşılaşıyoruz

Şikeciler alır maçi ama Şampiyon falan olamazlar, dua etsinler Denizli rakip, açikçasi Emre Beleşoğlu pozitif etki yapmamış, bunlar bildiğin kabullenmişler 3.lügü..

Çıldıracam aptalca kayıplarımız geliyor aklıma geçen sene de aynı haltı yedik yemin ederim düşündükçe dişlerimi sıkıyorum.

2 senedir bu looser takimlara karsi puan tablosunda sürünmemiz inanilmaz bir olay. Antrenman yaptirmasini bilen bir hoca bile ciddi fark yaratir bu ligde.

en azından duran top kullanabildikleri için şu baskıyı yapabildiler

Denizli'yi yenemeyecek kadar eşşek değillerdir diye düşünüyorum. Bir şekilde kazanırlar...

Çıldıracam aptalca kayıplarımız geliyor aklıma geçen sene de aynı haltı yedik yemin ederim düşündükçe dişlerimi sıkıyorum.
Hiç üzülmeye değmez.
Milyon Euro‘ları götürenler bile düşünmüyorlar bizim gibi.
Elemanlar 3 tane gol yiyorlar gevşek gevşek sırıtıyorlar.
Bunlar yüzünden hiç bir şekilde sağlığımı riske atamam.

ligde ghezzal gibi 2. bir adam olmadığı için kanat orta oynayan her takım salaklaşıyor.

Hakan Kutlu kendini gelistirebilseydi Sacko isimli futbolcu bozuntusunu cikarirdi.

ilk isabetli şut plase olarak cenk'in kucağına geldi onu da sektirdi

2 senedir bu looser takimlara karsi puan tablosunda sürünmemiz inanilmaz bir olay. Antrenman yaptirmasini bilen bir hoca bile ciddi fark yaratir bu ligde.
Söylüyoruz ama millet tepki gösteriyor

Sanki biz GS'ın başarısız olmasını istiyoruz anasını satayım

Bu iş Terim ile gitmez artık NET

Geri
Üst Alt