- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Gsc ne isterse tersi oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atatürkle bile kıyas yapmışsın. Bok gibi oynuyor topçular hoca da bok gibi. Bunu kabullenemeyip hala yok şike yok bilmem ne saçma oluyor
Terim ne düşünüyor şu an merak ediyorum.
yav tek tek açıklıyoruz. öyle oldu, böyle, bir maçta savunmanın 3 adamı cezalı duruma düşürüldü. ülkede bir daha örneği olmayacak şekilde soyunma odasındaki videodan adama 2 maç ceza verildi, örneği 2 kere 2 hafta üst üste olan faulde sadece diagne atıldı diye hala geliyorsunuz biz reziliz, çok kötüyüz, allah belasını versin. beşiktaş sanki bana barca anasını satayım. herifler vurdu kırdı oyunu paye biçmişler, hakemler de müsamaha gösterince sonuna kadar götürdüler işte. o vida-welliton-rosier-josef'in kart standartı bizim takım gibi olsaydı görürdüm büyük beşiktaş'ı da, sergen'i de.
terim de getirdikleriyle, zihniyetiyle, türk futboluna avrupa'da yaşattıkları ve hayal ettirdikleriyle ülke futbolunun atatürk'üdür. tayyip'le bir tutanları alkışlayıp bu benzetmeyi tersten görüp absürd buluyorsan sıkıntı sende demektir.
avrupa'da herhangi bir ön eleme turu bile gecemez bu senenin sampiyonuo şampiyon olursa komedi bu şampiyon olursa rezillik biz olursak sans foruma kalsa bu sene şampiyon çıkmamali ligden.
Senin nasil bur ruh halin var Ünsalkara kartalın kazanması gerek
bu futbolla gs'nin şampiyon olma ihtimali %5
ne anlatmak istiyorsun yeğenim?Senin nasil bur ruh halin var Ünsal
Basketteki galibiyet hocamızın keyfini yerine getirmiş olarak yorumladım...saat 8.30 gibi marşmelov keyfi. arkasından bi demli çay. 11 gibi de yatağa giderim diye düşünüyordur.
Çok değişik bir herifsin ama severim senine anlatmak istiyorsun yeğenim?
yav tek tek açıklıyoruz. öyle oldu, böyle, bir maçta savunmanın 3 adamı cezalı duruma düşürüldü. ülkede bir daha örneği olmayacak şekilde soyunma odasındaki videodan adama 2 maç ceza verildi, örneği 2 kere 2 hafta üst üste olan faulde sadece diagne atıldı diye hala geliyorsunuz biz reziliz, çok kötüyüz, allah belasını versin. beşiktaş sanki bana barca anasını satayım. herifler vurdu kırdı oyunu paye biçmişler, hakemler de müsamaha gösterince sonuna kadar götürdüler işte. o vida-welliton-rosier-josef'in kart standartı bizim takım gibi olsaydı görürdüm büyük beşiktaş'ı da, sergen'i de.
terim de getirdikleriyle, zihniyetiyle, türk futboluna avrupa'da yaşattıkları ve hayal ettirdikleriyle ülke futbolunun atatürk'üdür. tayyip'le bir tutanları alkışlayıp bu benzetmeyi tersten görüp absürd buluyorsan sıkıntı sende demektir.