SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Galatasaray derede boğulmayıp dün ilk kaybını Hatay maçında yapmış olsaydı, Nisan sonu tur atıyordu.
Hatta bence Rize ve Ankaragücü berabere bitseydi bile bu şansı vardı. Terim ne düşünüyor şu an merak ediyorum.
fb ve bu maç böyle bitse 4 puanlık açık olacaktı bize 3 puan farklık liderlik. Üzücü.

Fatih terim konusuna da yazdım bizim takımda Muslera ve marcao dışında ilk 11 de hep oynayan kim var devamlılık .Sistemi söylemiyorum bir hafta 4-4-2 çıkar bir hafta 4-3-3 bir hafta 4-1-4-1 sistemi oturtursun sonra kolay rakibe göre maç içinde değişiklik yaparsın ama 90 lardaki gibi luyindama donk ileri gidin gibi değil elinde Babel falcao Mustafa onyekuru kerem Oğulcan var pozisyona giremiyorsun

Atatürkle bile kıyas yapmışsın. Bok gibi oynuyor topçular hoca da bok gibi. Bunu kabullenemeyip hala yok şike yok bilmem ne saçma oluyor

yav tek tek açıklıyoruz. öyle oldu, böyle, bir maçta savunmanın 3 adamı cezalı duruma düşürüldü. ülkede bir daha örneği olmayacak şekilde soyunma odasındaki videodan adama 2 maç ceza verildi, örneği 2 kere 2 hafta üst üste olan faulde sadece diagne atıldı diye hala geliyorsunuz biz reziliz, çok kötüyüz, allah belasını versin. beşiktaş sanki bana barca anasını satayım. herifler vurdu kırdı oyunu paye biçmişler, hakemler de müsamaha gösterince sonuna kadar götürdüler işte. o vida-welliton-rosier-josef'in kart standartı bizim takım gibi olsaydı görürdüm büyük beşiktaş'ı da, sergen'i de.

terim de getirdikleriyle, zihniyetiyle, türk futboluna avrupa'da yaşattıkları ve hayal ettirdikleriyle ülke futbolunun atatürk'üdür. tayyip'le bir tutanları alkışlayıp bu benzetmeyi tersten görüp absürd buluyorsan sıkıntı sende demektir.

yav tek tek açıklıyoruz. öyle oldu, böyle, bir maçta savunmanın 3 adamı cezalı duruma düşürüldü. ülkede bir daha örneği olmayacak şekilde soyunma odasındaki videodan adama 2 maç ceza verildi, örneği 2 kere 2 hafta üst üste olan faulde sadece diagne atıldı diye hala geliyorsunuz biz reziliz, çok kötüyüz, allah belasını versin. beşiktaş sanki bana barca anasını satayım. herifler vurdu kırdı oyunu paye biçmişler, hakemler de müsamaha gösterince sonuna kadar götürdüler işte. o vida-welliton-rosier-josef'in kart standartı bizim takım gibi olsaydı görürdüm büyük beşiktaş'ı da, sergen'i de.

terim de getirdikleriyle, zihniyetiyle, türk futboluna avrupa'da yaşattıkları ve hayal ettirdikleriyle ülke futbolunun atatürk'üdür. tayyip'le bir tutanları alkışlayıp bu benzetmeyi tersten görüp absürd buluyorsan sıkıntı sende demektir.
:think: :confused: 🧐

Bjk son dakikalarda maci çevirebileceginin sinyallerini verdi. Lakin abubakari cok ariyorlar.

Atatürk dediğin adam Hatay'ı aldı. Fatih Terim de dün Hatay'ı verdi.

Tamam abi sorun hakemler yoksa gs uçuyo kaçıyo.

Tartışmayacağım daha fazla.

Hoca da müthiş hatta. Takımdan maksimumu alıyor her zaman.

Geri
Üst Alt