Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 22.406
- 10.264
- 1.673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hepimiziz, Hüsnü bey. Galatasaraylıyız ne de olsa.
Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak devam ediyosa pes etmemeliyiz..
Biz Galatasaray'ız abi Karagümrük maçı çıkış maçımız olabilir.Bu takım 8 maçlık seri yaptıysa ben güvenirim..Birkaç haftaya matematiksel şansımız da kalmayacak renktaş. O yüzden fazla umutlanmaya gerek yok.
Kuşlar kendi evinde o günün puan farkıyla sonuncusu gençlerbirliğine yenildi hocaları da hocalıkla alakası olmayan emre b. etkisi olayı sezon başından beri var etki metki işleri her maç işlemez ben sanmıyorum fbnin olabileceğini biz de oluruz demiyorum ama bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını söylüyorum biz kötüyüz ama diğerleri de süper değil iki eksikli bjk nasıl zorlanıyor dün tam 6 önemli eksiğimiz vardı bu eksikler ve abuk sabuk bireysel hatalardan yenen goller olmazsa kalan maçlarda şanslıyız biz de tasasız orta sıra takımlarıyla oynayacaz yeter ki biz biz gibi oynayalımArkadaş sen hiç kuşların ve bizim FİKSTÜRe baktın mı da hala şansımız var diyorsun.
Kuşların kalan maçları hep kendi etkisi altında olan yoneticilerin olduğu Anadolu takımları ve bitik takımlarla.
Bizim şansımız Ankaragücü maçıyla bitti
Bizde biliyoruz kargalar takılacak top oynamıyorlar ama biz onların 20'de 1' i kadar top oynamıyoruz.
Ne olursa olsun kuşlar şampiyon olmamalı.
Bu sebeple kargalar kazansın bu maçı ama bu saattem sonra 1 puanı bile zor alırlar paşa'dan
geçen haftaki maçta bu bejekede şampiyonluk stresi başlamış biz ise tecrübemizle ligi alırız demiş harbiden de ümitlenmiştir taki fatih terimin dünkü çıkardığı kadroyu görünceye kadar
2li averaj bizde onların şansı varsa bizim de var.Benim hocaya da takıma da güvenim var..FB geliyor renktas .
Ben de diyorum avatar yeniledim ondan mı. Sözlüğe üye değilim, Hüsnü bey.Öncelikle teşekkürler ama geçen yıl kadıköy deplasmanında totemci vardı gssozlukte o musun manasında sordum ?