SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

geçen haftaki maçta bu bejekede şampiyonluk stresi başlamış biz ise tecrübemizle ligi alırız demiş harbiden de ümitlenmiştim taki fatih terimin dünkü çıkardığı kadroyu görünceye kadar

Tam 3 defa atacağı köşeye baktı ve çok tedirgindi
Dedim kesin kaçıracak

lan hadi cevirin de bitsin bu eziyet bu senelik
1 basak 1 bjk ile yirtalim kötü 2 sezonu

Arkadaş sen hiç kuşların ve bizim FİKSTÜRe baktın mı da hala şansımız var diyorsun.

Kuşların kalan maçları hep kendi etkisi altında olan yoneticilerin olduğu Anadolu takımları ve bitik takımlarla.

Bizim şansımız Ankaragücü maçıyla bitti

Bizde biliyoruz kargalar takılacak top oynamıyorlar ama biz onların 20'de 1' i kadar top oynamıyoruz.

Ne olursa olsun kuşlar şampiyon olmamalı.
Bu sebeple kargalar kazansın bu maçı ama bu saattem sonra 1 puanı bile zor alırlar paşa'dan
Kuşlar kendi evinde o günün puan farkıyla sonuncusu gençlerbirliğine yenildi hocaları da hocalıkla alakası olmayan emre b. etkisi olayı sezon başından beri var etki metki işleri her maç işlemez ben sanmıyorum fbnin olabileceğini biz de oluruz demiyorum ama bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını söylüyorum biz kötüyüz ama diğerleri de süper değil iki eksikli bjk nasıl zorlanıyor dün tam 6 önemli eksiğimiz vardı bu eksikler ve abuk sabuk bireysel hatalardan yenen goller olmazsa kalan maçlarda şanslıyız biz de tasasız orta sıra takımlarıyla oynayacaz yeter ki biz biz gibi oynayalım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen haftaki maçta bu bejekede şampiyonluk stresi başlamış biz ise tecrübemizle ligi alırız demiş harbiden de ümitlenmiştir taki fatih terimin dünkü çıkardığı kadroyu görünceye kadar

Abi kadro leşti ok ama kim oynamalıydı ?

yedeklerde dahil kim oynarsa olsun, hatay deplasmanın da kazanacak mıydık rahatça ?

sanki eksik yoktu da hiç, öylesine bir kadro çıkardı.

gedson hatasının dışında yapabilecek bir şey yoktu

Tjk da en son penalti kurtaran kaleci 2016 tolga zengin ha.

welliton niye kart görmedi, tehlikeli yerde değil miydi penaltı.

fb sampiyon olursa ft bir daha insan icine cikmasin
su ortamda bizi bu sekilde rezil ederse hicbir zaman winnerim diye ortalikta gezmesin bir daha

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt