SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Biz Galatasaray'ız abi Karagümrük maçı çıkış maçımız olabilir.Bu takım 8 maçlık seri yaptıysa ben güvenirim..
Bir kaç hafta önce bende aynı senin gibi düşünüyordum renktaş. Ama takım rezil durumda, işin daha da kötüsü hiç de düzelecekmişiz gibi durmuyor. Maalesef acı gerçek bu.

fb sampiyon olursa ft bir daha insan icine cikmasin
su ortamda bizi bu sekilde rezil ederse hicbir zaman winnerim diye ortalikta gezmesin bir daha

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Fener sampiyon olursa terimin şirazesi iyice kayar ve gelecek sezon bizi küme düsürür.

büyük konuşmak istemiyorum ama bejeke bu stresle sittin sene şampi olmaz.korkarım şikeciler kolay fikstür aventajıyla öne geçer

kula kulluk edene yaziklar olsun !

Fener sampiyon olursa terimin şirazesi iyice kayar ve gelecek sezon bizi küme düsürür.
bir daha takim calistirmasin mümkünse
ama malesef fb sampiyon olsa bile ftyi gsden üstün görenler yüzünden bir sene daha basimizda kalir ve iyice batirip öyle ayrilir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bir kaç hafta önce bende aynı senin gibi düşünüyordum renktaş. Ama takım rezil durumda, işin daha da kötüsü hiç de düzelecekmişiz gibi durmuyor. Maalesef acı gerçek bu.
Bu maç böyle biterse ve Fb'nin de şampiyonluk yarışında olduğunu düşünürsek biz de yarışta oluruz abi.Karagümrük maçıyla 3 puanı alalım gerisi gelir.Takımın o maça kadar zamanı var..

necip kekosunu cikar yav

Geri
Üst Alt