Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Besiktasda 2 oyuncu cok fark ediyor vallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaç hafta önce bende aynı senin gibi düşünüyordum renktaş. Ama takım rezil durumda, işin daha da kötüsü hiç de düzelecekmişiz gibi durmuyor. Maalesef acı gerçek bu.Biz Galatasaray'ız abi Karagümrük maçı çıkış maçımız olabilir.Bu takım 8 maçlık seri yaptıysa ben güvenirim..
Fener sampiyon olursa terimin şirazesi iyice kayar ve gelecek sezon bizi küme düsürür.fb sampiyon olursa ft bir daha insan icine cikmasin
su ortamda bizi bu sekilde rezil ederse hicbir zaman winnerim diye ortalikta gezmesin bir daha
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
bjk alacak rahat olun.
Beşiktaş kazanmak zorunda, burdan döner.
bir daha takim calistirmasin mümkünseFener sampiyon olursa terimin şirazesi iyice kayar ve gelecek sezon bizi küme düsürür.
Alanya macinda da yoklar demiBesiktasda 2 oyuncu cok fark ediyor vallah
Bu maç böyle biterse ve Fb'nin de şampiyonluk yarışında olduğunu düşünürsek biz de yarışta oluruz abi.Karagümrük maçıyla 3 puanı alalım gerisi gelir.Takımın o maça kadar zamanı var..Bir kaç hafta önce bende aynı senin gibi düşünüyordum renktaş. Ama takım rezil durumda, işin daha da kötüsü hiç de düzelecekmişiz gibi durmuyor. Maalesef acı gerçek bu.
fb şampiyon olsa daha iyi değil mi bu tinercilerden?
Alanya macinda da yoklar demi