Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.087
- 35.205
- 3.758
Tinerciler sivrisinek önemi yok öteki danalar şampiyon olamazsa transfer yapamyacaklar yönetim hoca pek çok şeyleri değişecekyine şikeciler şampiyon oluyor bu sonuçla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tinerciler sivrisinek önemi yok öteki danalar şampiyon olamazsa transfer yapamyacaklar yönetim hoca pek çok şeyleri değişecekyine şikeciler şampiyon oluyor bu sonuçla
Su kusu atin burdan @yetkililerHakeme bakin.... atibanin sarisi var hizli atagi eliyle kesiyor kirmiziyi vermiyor... nerde bu var ????
Kargaya bakin beni kuş ilan etmis ouhahahaha hadi cöplügüneSu kusu atin burdan @yetkililer
AZ BİLE YAZMIŞIM.İlk yarının sonundaki serbest vuruştan gelen topa nasıl gelişigüzel vurdu öyle ya ? Bize karşı olsa son saniyeye kadar gol kovalarlar. Normalde pek fazla yatmaya gelmişler , maç satılmış , teknik direktör üzerinden maç analizi vs. yapmam ama bugün Çağdaş pozisyonlara itiraz bile etmiyordu . Anlaşılan Alanya'dan kovulduktan sonra açık kapı bırakmaya çalışıyor. Bugünkü futbolun başka açıklaması yok . Biz Galatasaray'a geriye oynuyor diyorduk Alanya rakip yarı sahada kazandığı topları bile geriye dönüyor sonra defansta riskli pas yapıp tehlikeyi uzaklaştırıyor Beşiktaş'ı atağa sokuyor . Duran toplarda her topu vurdurdular . Beşiktaş'ın şansı olsa 4-0'dı ilk yarı . Cidden inanılmaz. Gram umudum yok ikinci yarı için. Cidden hiçbir zaman öyle şike tarzı yorum yapmam ama bugünkü maçta Çağdaş , Ustasını üzmüyor.
Uykusu geldi birak biraz dinlensinÇağlar denilen zerzevat bizim maçlardaki gibi saha kenarında heyecan yapıp hop oturup hop kalkıyor mu? Maça bakmadığım için soruyorum.
Savcilari göreve cagirilmali hem hakem hem alanyaspora sorusturma acilmali
Ya neyi hal ediyor Allah aşkına bu sezon bunlar kadar hakem tarafından korunan camia yoktur. Korunduklari maçlarda bile hakem diye diye algının kralını yapıyorlar. Çıkarın şu at gozluklerini Allah askinaAklim almiyor halen bjk yenilsin diye ugrasanlar var bizim takim 9 macin 3 unu kazanirsa dua edin bjk kaybederse sikeciler isi goturur ayric eli vicdana koyalim bu kadro ile bu futbol ile hakeden takim besiktastir
Haklisin.Niye? Şike serbest bu ülkede.