SL 20/21 H:33 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 7 Nisan

Hakeme bakin.... atibanin sarisi var hizli atagi eliyle kesiyor kirmiziyi vermiyor... nerde bu var ????

Özellikle huanfranda ciddi arıza var

İlk yarı %100’lük pozisyon
2. yarıda da yine %100’lük pozisyona verdiği çok sert pas ve babacar’ın o kadar sert pasa iyi vuramaması

Bizim takıma bakiyorum da, biz etobo, Ömer bayram ile oynuyoruz, iki bir ghezzal etmiyor! Orta sahada kilidi açacak adam.lazim. bu takım hagileri, sneijderleri görmüş. Omer bayram, etoboyla oynarsan sampiyon nahh olursun. Birde belhanda malı vardı, Allaha şükür ondan kurtulduk.

Şerefli3.lük sahibi tinerci kulübü asla şaibeli bir maç kazanmaz. YERSEN!!!!

Çağlar Atan denilen zerzevat bizim maçlardaki gibi saha kenarında heyecan yapıp hop oturup hop kalkıyor mu? Maça bakmadığım için soruyorum.

İlk yarının sonundaki serbest vuruştan gelen topa nasıl gelişigüzel vurdu öyle ya ? Bize karşı olsa son saniyeye kadar gol kovalarlar. Normalde pek fazla yatmaya gelmişler , maç satılmış , teknik direktör üzerinden maç analizi vs. yapmam ama bugün Çağdaş pozisyonlara itiraz bile etmiyordu . Anlaşılan Alanya'dan kovulduktan sonra açık kapı bırakmaya çalışıyor. Bugünkü futbolun başka açıklaması yok . Biz Galatasaray'a geriye oynuyor diyorduk Alanya rakip yarı sahada kazandığı topları bile geriye dönüyor sonra defansta riskli pas yapıp tehlikeyi uzaklaştırıyor Beşiktaş'ı atağa sokuyor . Duran toplarda her topu vurdurdular . Beşiktaş'ın şansı olsa 4-0'dı ilk yarı . Cidden inanılmaz. Gram umudum yok ikinci yarı için. Cidden hiçbir zaman öyle şike tarzı yorum yapmam ama bugünkü maçta Çağdaş , Ustasını üzmüyor.
AZ BİLE YAZMIŞIM.

Aklim almiyor halen bjk yenilsin diye ugrasanlar var bizim takim 9 macin 3 unu kazanirsa dua edin bjk kaybederse sikeciler isi goturur ayric eli vicdana koyalim bu kadro ile bu futbol ile hakeden takim besiktastir
Ya neyi hal ediyor Allah aşkına bu sezon bunlar kadar hakem tarafından korunan camia yoktur. Korunduklari maçlarda bile hakem diye diye algının kralını yapıyorlar. Çıkarın şu at gozluklerini Allah askina

Geri
Üst Alt