SL 20/21 H:33 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 7 Nisan

Neyse, bunlar yensin bari diğer şikecilerin hevesi kursağında kalsın. N'apalım anasını satayım, kendimizi avutmak icin saçma sapan sebepler arıyoruz.

Benim asıl merak ettiğim bugün yine 2 gol atan Boyd’un iki hafta sonraki performansı.

Atibaya cikmayan kirmiziyi unutmayin. Bu şerefli! sekiztaş böyle böyle ilerliyor.. büyük sikecilere 59 öncesi sampiyonluk sözü ve kücük siecilerede bu sezon sampiyonluk sözü verilmis anlasilan

Aklim almiyor halen bjk yenilsin diye ugrasanlar var bizim takim 9 macin 3 unu kazanirsa dua edin bjk kaybederse sikeciler isi goturur ayric eli vicdana koyalim bu kadro ile bu futbol ile hakeden takim besiktastir
Biz değilsek şampiyon kimin olduğunun ne önemi var

90+ larda alanya 1 tane atar ve 2-1 biter maç. Böylelikle olayı çaktırmamış olurlar.

Ligden kopunca bjk ile aramizda 10 puan fark filan var saniyordum ama sadece 6 puan. Demekki Rize macini alsak sadece 3 puan fark olacakti. Simdi daha da sinirlendim

Bu çok iyi oldu aksi halde FB liderlik maçlarına vs çıkacaktı.

Juanfranla kalecinin banka hesaplari incelenmeli.

Arkadaşlar niye BJK takılsın istiyorsunuz FB mi olsun şampiyon yani? biz olacaksak zaten bu BJK'ye bağlı değil bize bağlı bir durum önce ayırt etmek lazım.

Lig değil sirk. Bazen iyi oynasaydık şu dönen dolaplardan dolayı daha çok sinir olurdum da diyorum kendime.

Kafayı bu sene bize takmışlar. Biz de zaten o ekmeğe yağı sürdük, balı da parmak parmak çaldık. Herkes istediğini alıyor. Üzülen biziz işte. Olan bize oldu. Bizim takımın, ekibin umurunda olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt