Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Ya ne biçim goller yiyor bu kaleciler tinercilere karşı, 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşinci yıldızı kutlayacağızburada bjknin kaybetmesini bekleyen net fblidir
dua edin de kazansin adamlar, yoksa fbnin dördüncü yildizini kutlarsiniz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Antu'da bu maçi Bjk kazansin yoksa GALATASARAY olur, burda bu maçi Bjk kazansin yoksa Fener olur muhabbeti, bu kadar destegi alan takim Şampiyon olur netburada bjknin kaybetmesini bekleyen net fblidir
dua edin de kazansin adamlar, yoksa fbnin dördüncü yildizini kutlarsiniz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Antu'da bu maçi Bjk kazansin yoksa GALATASARAY olur, burda bu maçi Bjk kazansin yoksa Fener olur muhabbeti, bu kadar destegi alan takim Şampiyon olur net![]()
bizimki de Arda Turan diye trip atti durdu 2 sene , sonuc instagram storyleriKiralık adam 13 asist yapiyor Ve kulubude sahiplenmis sahada bayağı mucadele ediyor.
bir alt ligde bile oynayamazbizimki de Arda Turan diye trip atti durdu 2 sene , sonuc instagram storyleri
Kiralık adam 13 asist yapiyor Ve kulubude sahiplenmis sahada bayağı mucadele ediyor.
Ya bu asist olayina taktim ben herif 18 in disinda pas verdi, oda iki çalim şut gol oldu, bunun neresi asist ALLAH aşkina, asist dedigin yüzde yüz gol pozisyonuna sokmaktir benim gözümde..Kiralık adam 13 asist yapiyor Ve kulubude sahiplenmis sahada bayağı mucadele ediyor.
Terimin takımında Messi bile fark yaratamazSu Oguzhan bile bizim orta sahada fark yaratir
Fatih Terim ile calismis futbolcuyu bir Terim'den önce, bir de Terim'den sonra degerlendirmek gerekir.Terimin takımında Messi bile fark yaratamaz
oğuzhanı 2 günde paçavraya çevirir terim.Su Oguzhan bile bizim orta sahada fark yaratir