- 18 Mayıs 2011
- 50.655
- 53.764
- 4.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten daha önce ligde bu kadar kolay şampiyon olmuş bir takım var mıydı acaba ? evimizde bizi de yenip şampiyonluğunu resmiyete dökecek adamlar biz daha hakem diyoruz zart diyoruzİdeal bir 11 ve ortalama üstü bir futbol = Şampiyonluk, Dünyanın en basit şeyini yaparak şampiyon oldular Sergen bile bu kadar kolay bir şampiyonluğu hayal edemezdi. Derken yediler ama sonuç değişmez.
Aa doğru onu es geçtim.Kupa’yı da alırsalar 3. olan EL’e gidiyor.
kupa finalistiyle bi daha oynanir sanirimBJK iki kupayı alırsa kiminle süper kupa finalini oynayacak kupa finalisti mi yoksa lig ikincisi mi yanlış hatırlamıyorsam kupa finalisti olması lazım...???
kupa finalistiyle bi daha oynanir sanirim
Çok ciddi şanssızlık ve aksiliklerin sonucu olmayacak işler sakatlıklar kimsede olmayacak antrenmanda çarpışıp sakatlanma bile oldu bugün üstüne hocanın hataları bireysel oyuncu hataları ve hakemler hepsi elbirliğiyle yaktılarBu ve gecen sezon bizim takım nasıl olurda sezonun son periyotlarında bu kadar çöküşe geçer anlamıyorum geçen sezonun kopyası resmen...
Kalan maclarda 1 galibiyet bile alamayiz. FB'nin sampiyon olmamasi icin bunlarin almasi lazim.Beşiktaş bu maçta 10 gol de yese bu saatten sonra şampiyon olacağımıza %0.1 bile ihtimal vermiyorum. Böyle böyle lig biter. Gelirler bizi Arena'da yenerler . O maçtan sonra da olan olur istifa edenler eder , . O zamana kadar da biz böyle tökezleye tökezleye gideriz. Bize bu cümleleri ettiriyorsunuz ya .