SL 20/21 H:34 | Erzurumspor 2-4 Beşiktaş | MS | 11 Nisan

İdeal bir 11 ve ortalama üstü bir futbol = Şampiyonluk, Dünyanın en basit şeyini yaparak şampiyon oldular Sergen bile bu kadar kolay bir şampiyonluğu hayal edemezdi. Derken yediler ama sonuç değişmez.
Gerçekten daha önce ligde bu kadar kolay şampiyon olmuş bir takım var mıydı acaba ? evimizde bizi de yenip şampiyonluğunu resmiyete dökecek adamlar biz daha hakem diyoruz zart diyoruz

Korner - ön direk nasıl olur izleyip çalışmak lazım

Böyle bir kafa golü ne zaman attık hatırlamıyorum.

Bu ve gecen sezon bizim takım nasıl olurda sezonun son periyotlarında bu kadar çöküşe geçer anlamıyorum geçen sezonun kopyası resmen...

Hakem bozma kendini söverim.

BJK iki kupayı alırsa kiminle süper kupa finalini oynayacak kupa finalisti mi yoksa lig ikincisi mi yanlış hatırlamıyorsam kupa finalisti olması lazım...???

Şu Emrah Ömer bayram kadar oynardı bizde. Ömerden daha iyi orta yapabileceğine eminim.

Dadaşlar ümitlerimizi yeşertecektir.

Bu ligde şampiyon olmak için öyle Pele ve Maradona 'ya sahip olmak şart değilmiş geçen sene Başakşehir bu sene Beşiktaş gösteriyor bunu. Doğru düzgün bir oyun planın ne oynadığın belli olur sabit oynayan bir 11'in olursa kapıyı aralıyorsun zaten

Tabii bu dediğimin olması için Fatih Terim 'in inadı değil Okan veya Sergen'in yaptığı gibi takımın yararına bir hoca olması lazım başta

Beşiktaş bu maçta 10 gol de yese bu saatten sonra şampiyon olacağımıza %0.1 bile ihtimal vermiyorum. Böyle böyle lig biter. Gelirler bizi Arena'da yenerler . O maçtan sonra da olan olur istifa edenler eder , . O zamana kadar da biz böyle tökezleye tökezleye gideriz. Bize bu cümleleri ettiriyorsunuz ya .

Bu ve gecen sezon bizim takım nasıl olurda sezonun son periyotlarında bu kadar çöküşe geçer anlamıyorum geçen sezonun kopyası resmen...
Çok ciddi şanssızlık ve aksiliklerin sonucu olmayacak işler sakatlıklar kimsede olmayacak antrenmanda çarpışıp sakatlanma bile oldu bugün üstüne hocanın hataları bireysel oyuncu hataları ve hakemler hepsi elbirliğiyle yaktılar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş bu maçta 10 gol de yese bu saatten sonra şampiyon olacağımıza %0.1 bile ihtimal vermiyorum. Böyle böyle lig biter. Gelirler bizi Arena'da yenerler . O maçtan sonra da olan olur istifa edenler eder , . O zamana kadar da biz böyle tökezleye tökezleye gideriz. Bize bu cümleleri ettiriyorsunuz ya .
Kalan maclarda 1 galibiyet bile alamayiz. FB'nin sampiyon olmamasi icin bunlarin almasi lazim.

Geri
Üst Alt