GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 136

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
136/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Bu saatten sonra 2. ve 5.lik arasında çok da fark yok zaten. Geçen hafta da demiştim, bu hafta da yenileyeyim. Son bir şey kaldı, o da bjknin sahamızda tur atması. Şimdi olsalar bile gelip atacaklar gibi...Yani yenilse bile biz Kadıköyde nasıl yaptık benzeri şeyler işte. Geçtiğimiz senelerde yetenek sizsiniz de buton basan Sergen ve başak gibi yaşlılar ordusu takımla iş yapan Okan gibi toylara, elindeki malzemeyi inatla doğru kullanmayarak şampiyonluk veren adamın bu takımın başında hala işi ne...Bugün istifasını vermesi lazım.

gecen sene 10 macta 1 galibiyet mi ne almistik o da göztepe maciydi. bu sene yine aynisi iste. ayni seyleri yaparak farkli sonuclar beklemeyin artik. 3-5 kiralik olmak üzere toplam bi 12-15 transfer daha yaparsak fatih hocanin istedigi topcular alinirsa basarili olabiliriz

gerçekten skora kaçan şampiyonluğa vs. takılmıyorum... Ben Tudor un ilk 10 haftasından bugüne ortada Galatasaray göremiyorum! Tonla transfer, temmuz, temmuz bitti ocak, ocak bitti temmuz... abuk subuk cezalar, 85 tane yardımcı vs... Yeniden bir Avrupa takımı göreceksek ciddi bir mantalite değişikliğine ihtiyaç var... Evlatla imanla inatla "bu devirde" olmuyormuş sayın hocam

Ömer Bayram denen futbolcu bozması 98.15 dakika sahada kaldı ya daha ne konuşulabilir ki saha içine yönelik. Felaket bir 11 değişikliklerin hiçbirisi doğru zamanda değil, Doğru düzgün pozisyon yok olanlarda da vuracak halimiz yok. Defans desen rezalet gerçi sağda Şener solda Ömer var ne beklenebilir zaten. Fatih Terim takımı resmen yok etti, Son 10 haftadır çıkan tek bir doğru 11 tek bir doğru değişiklik tek bir güzel futbol yok cidden bıraksın sezon sonu. Tamam berbat bir hakem vardı ama biz bugün kazansak bile sezonu çoktan kaybetmişiz bunu anladım. Dün içimde en son bir umut vardı şampiyonlukla ilgili ama kadronun açıklandığı saniye sezonu bitirdim.

Yönetimsiz, tdsiz ve oyuncusuz takımı rakip de doğrar hakem de. Gururunuz varsa 1 dk durmazsınız m cengiz fatih terim. Hele sen fatih terim hoca falan değilsin hiç bi zaman da olmadın. Onun bunun ekmeğini yedin, yeri geldi sattın tüpçüye gittin ama hiç hoca olamadın.

Sizi şu maçtan sonra hala takıma,teknik ekibe sallayan varsa kendinden utansın iyi oynamamış olabiliriz ama hakem bu sezonun en net katledişini yaptı bugün resmen yarışa dönmeyelim diye yaptı ya
Yeter ya biktik hakem hakem 2011 de yokmuydu hakemler daha beterleri vardi 3 yesek 4 atiyorduk sahada basmadik yer kalmiyordu.

alanya'nin yeni yetme 30luk italyan yardimci hoca bebesiyle karsilastirayim desem o bile bugün galibiyeti kacirdi...
Millet Olarak en büyük hastalığımız uçlarda yaşamamız ve günlük yaşamamız...

İmparator bu ülkenin görüp göreceği en büyük teknik direktör dür..

Bir maçta veya 1 yıldaki başarısızlığı bunu değiştirmez

En kötü bugünse yine Galatasaray yine İmparator

Levent çık ozur dile. Terim sende fegoli o 15 kiloluk götinü kaldiramiyorsun de.
Donk denen gevsegin kaçıncı atilisi bu yeter.
Bilerek vuruyor ama ligde biz hariç kimseye objektif olamayan götveren hakemler sadece bizimkini görmesi cildirtici

Tek hedefimiz kaldı kargalara yenilmemek

Bari bu rezilliği yaşarmayalım sahamizda diyeceğim ama bu ruhsuzlar.ordusu ile ne yapacağız blmiyorum

Terim çapsız yardımcılarını ve Ömer emre babel şener gibi sümsük evlatlarınıda al bir an evvel git. Lütfen git. Bu taraftara zulmetmeye hakkın yok, şerefin onurun varsa, zerre Galatasaraylığın varsa istifa et. Senin egoların yeterince zarar verdi. Yürekli bir yönetim olsa seni iki hafta önce gönderirdi. Yönetimdede iş yok

Geri
Üst Alt