SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan

Sizi şu maçtan sonra hala takıma,teknik ekibe sallayan varsa kendinden utansın iyi oynamamış olabiliriz ama hakem bu sezonun en net katledişini yaptı bugün resmen yarışa dönmeyelim diye yaptı ya
Aynen öyle kimse kerem nasil atamiyor demesin orda Adam parmak uclariyla cekiyor dengesini bozmaya yetiyor. Agir cekimde formasi oynadigi belli oluyor.

Bjk macinda dizilip sampiyonu kutlar birde cicek veririz tek eksik budur birde sergen yalcinin sampiyon takimi hosgeldin diye anons yaptirirsak tamamdir

Sezon başından beri bize düşman ne kadar hakem varsa sırasıyla verdiler yönetim yönetim değil ki bunu engellesin evet takım ve hoca da kötüydü ama hakemler resmen puanlarımızı gaspetti mahvettiler bizi

Bu kaçıncı berabere giden maçta kırmızı görüp puan kaybetmek etebo emre kılınç diagne derken bugün de donk görmeyin arkadaş dikkat edin yeter ya böyle böyle 10 puandan fazla kaybetmişizdir

Hocam seni hep destekledim ama olmuyor artık kusura bakma ama sol bekte ömer ortada akbaba birçok kez olmadı hâlâ zorluyorsun zırt pırt ceza alıyorsun takımı yalnız bırakıyorsun

Hoca takım ve hakemler hepsi elbirliğiyle yaktılar sezonu rahat rahat şampiyon olacağımız sezonu elimizle yetenek sizsiniz jürisi ganyancı sergene verdiler hepsine yazıklar olsun

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-3 Hafta önce kalan maçlarda toplam 10 puan alamayız demiştim öyle olacak galiba.

10 kisiyle ne atagindan bahsediyorsun sen be hakem yedi bitirdi seni bu aksam
ben kırk beş dakşka on kişiyle feneri 4-1 yenen yarım saat on kişi oynayıp süper kupada feneri 3-2 yenen trabzonspor karşısında yetmiş dakika dokuz kişiyken son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Galatasarayı gördüm karagümrük nedir ya.

Ya evet bjk, fb ittiriliyor fenerasyon tarafindan. Bu maci fb ve bjk oynasa kazandirirlardi, ok. Ali palabiyik serefsiz fenerli twtikci itin teki, bunu biliyoruz zaten, Ok. Turkiye futbol fenerasyonu fener-bjk yonetim kurulu gibi, ona da ok.

Ama takim 2 yildir top oynamiyor. Onu ne yapicaz hoca? Gelen her oyuncu fizik olarak dusuyor. Bunu gormemek icin kor olmamiz lazim.

FT istifa etmezse seneye imzalanmamali ve gule gule denmeli. Artik yeter cidden. Savunulacak hic bisey yok

Millet Olarak en büyük hastalığımız uçlarda yaşamamız ve günlük yaşamamız...

İmparator bu ülkenin görüp göreceği en büyük teknik direktör dür..

Bir maçta veya 1 yıldaki başarısızlığı bunu değiştirmez

En kötü bugünse yine Galatasaray yine İmparator
Ya zaten kimse geçmişine efsane olmasına bişey demiyor.Ama olmayınca bırakmak lazım.Gitsin evinde torun sevsin.

Maçın başında Yedlinin ayağını kıracak pozisyonda lense kırmızı verse maçın kaderi değişirdi bırak sarı kart göstermeyi faul bile vermedi it herif

Fatih hocayı çok seviyorum ama Galatasarayı çok daha fazla seviyorum. Galatasaray Türkiyenin en büyük kulübü olmayı başarısız olanı göndererek başarmıştır. Ve maalesef hoca artık çok başarısız. İki senedir berbat durumdayız ve kadronun kalitesi yıldan yıla azalıyor. Bugün alamadığımız her kritik karar önümüzdeki seneyi de etkiler. İyi bir hoca seçimiyle sözleşmesi biten oyunculardan da ömer emre vs. kurtulmamız lazım acilen. Korkarım Fatih hoca kalırsa bu oyuncularla da sözleşme yenilenir.

Bu salaklar Rize Hatay ile berabere kalsa yine iyiydi onu Bile beceremiyoruz düşünün 2 beraberlik bile potada tutuyordu böyle işin

Geri
Üst Alt