Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 73.922
- 38.720
- 3.993
woow yenılmemişiz tebrıkler hocam büyüksün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle kimse kerem nasil atamiyor demesin orda Adam parmak uclariyla cekiyor dengesini bozmaya yetiyor. Agir cekimde formasi oynadigi belli oluyor.Sizi şu maçtan sonra hala takıma,teknik ekibe sallayan varsa kendinden utansın iyi oynamamış olabiliriz ama hakem bu sezonun en net katledişini yaptı bugün resmen yarışa dönmeyelim diye yaptı ya
Adamlar nasıl pasla press kırdılar. Bizimki 4 sene olacak bir Allah'a bahane bulmadialanya'nin yeni yetme 30luk italyan yardimci hoca bebesiyle karsilastirayim desem o bile bugün galibiyeti kacirdi...
Tek hedefimiz kaldı kargalara yenilmemek
Bari bu rezilliği yaşarmayalım sahamizda diyeceğim ama bu ruhsuzlar.ordusu ile ne yapacağız blmiyorum
ben kırk beş dakşka on kişiyle feneri 4-1 yenen yarım saat on kişi oynayıp süper kupada feneri 3-2 yenen trabzonspor karşısında yetmiş dakika dokuz kişiyken son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Galatasarayı gördüm karagümrük nedir ya.10 kisiyle ne atagindan bahsediyorsun sen be hakem yedi bitirdi seni bu aksam
Ya zaten kimse geçmişine efsane olmasına bişey demiyor.Ama olmayınca bırakmak lazım.Gitsin evinde torun sevsin.Millet Olarak en büyük hastalığımız uçlarda yaşamamız ve günlük yaşamamız...
İmparator bu ülkenin görüp göreceği en büyük teknik direktör dür..
Bir maçta veya 1 yıldaki başarısızlığı bunu değiştirmez
En kötü bugünse yine Galatasaray yine İmparator
Futbol manyakliginin nasil üstesinden gelebilirim?Izlede futbol manyağı ol