yapmayın kardeşlerim fenerlileşmeyin yakışmıyor.
Millet Olarak en büyük hastalığımız uçlarda yaşamamız ve günlük yaşamamız...
İmparator bu ülkenin görüp göreceği en büyük teknik direktör dür..
Bir maçta veya 1 yıldaki başarısızlığı bunu değiştirmez
En kötü bugünse yine Galatasaray yine İmparator
Gedson da 15 maçta bir maç iyi oynasın ya bı zahmet yani.Bu adama oynama garantisi verilmiş bu kesin.Ve boyle bı maddeyi kabul eden kim varsa Allah topunun belasini versinGedsonun en iyi maciydi. Iyi oyuncu yanindakiler nekadar iyi o süper olsun.
Bak alakası yok. Kerem girdi 3 tane pozisyona girdi. Hoca olacak ekip maç okumasini bilmiyor.Hakem kötü doğrudur ama maç 11 e 11 de olsa maçı alamazdik kendimizi kandırmaya gerek yok başımızdaki taktik deha gitmediği sürece daha çok kafamızı duvarlara vururuz
yapmayın kardeşlerim fenerlileşmeyin yakışmıyor.yapmayın kardeşlerim fenerlileşmeyin yakışmıyor.
Yeter ya biktik hakem hakem 2011 de yokmuydu hakemler daha beterleri vardi 3 yesek 4 atiyorduk sahada basmadik yer kalmiyordu.
2021 Model GalatasarayYa tamam hakemlerin gelmisini geçmişini sevelimde bu ne abi..Ekli dosyayı görüntüle 119770
Hepsi sahada dünya s..... minare g..... şeklinde takılıyor işte. Umurlarında mı?Bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum beyler. Hakem kritik kararların dışında ince ince değil bayağı kalın doğrama çekerken, oyuncularımızdan hiç reaksiyon olmaması çok garip değil mi? Hakemin başına üşüşmeler vs hiçbiri yok. Adam elle oynuyor sadece babel itiraz ediyor. Olur olmaz sarı veriyor bize, adamlara vermiyor. Hiç reaksiyon yok. Hakem üzerinde baskı olmadan maç yönetti. Tribünde karagümrüklüler daha fazlaydı.Hakem kararlarına onlar daha fazla tepki verdiler.
Takıma söyleyecek hiçbi lafım yok. Lanet olsun böyle sezona. Şampiyon olabilecek bi kadro yine havlu attı.
dua et stada sampiyon gelsinlerTek hedefimiz kaldı kargalara yenilmemek
Bari bu rezilliği yaşarmayalım sahamizda diyeceğim ama bu ruhsuzlar.ordusu ile ne yapacağız blmiyorum
En büyük hatamizda bu, rakipleri ve hocalarini övmek ya bizi yenen takimlar daha sonra puan bile alamiyorlar... Onlar iyi oynamiyor biz Çoooooook kötüyüz, ben şunu anladim TERIM in elinde Dünya yildizlari yoksa siradan bir hoca...3 günlük yeni yetme yardimci antrenör bile bizim oyun planimizi cok rahat ezbere biliyordu.