GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 139

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
139/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Penaltı pozisyonu da bence penaltı, o hafif çekme gibi hareketten dolayı dengesi bozuldu. İlla sert müdahale olması gerekmiyor, şutu atacak adam o hızdayken o küçük müdahaleyle dengesi bozularak vuramadı.

Millet Olarak en büyük hastalığımız uçlarda yaşamamız ve günlük yaşamamız...

İmparator bu ülkenin görüp göreceği en büyük teknik direktör dür..

Bir maçta veya 1 yıldaki başarısızlığı bunu değiştirmez

En kötü bugünse yine Galatasaray yine İmparator

Biat kültürüyle bir yere varılmaz bence, Terim ülkenin en iyi antrenörü olabilir tarihte evet ama artık yeni nesil antrenörler karşısında aşırı eziliyor ve futbolla alakası cidden kalmamış gibi. Bugün Ronaldinho'yu da futbola geri döndürsen mantıksız olur dimi adam normalde gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu. Devri geçti sonuçta tarihteki başarıları okey ama bitti yani.

Hakem kötü doğrudur ama maç 11 e 11 de olsa maçı alamazdik kendimizi kandırmaya gerek yok başımızdaki taktik deha gitmediği sürece daha çok kafamızı duvarlara vururuz
Bak alakası yok. Kerem girdi 3 tane pozisyona girdi. Hoca olacak ekip maç okumasini bilmiyor.
Kanattan gidemiyorsun hızlı adam diye bağırıyor ne kerem giriyor ne hızlı oynayabilen saracchi.
Şu maçta ortalama bir hoca oyuna kanat sokardi.

Yeter ya biktik hakem hakem 2011 de yokmuydu hakemler daha beterleri vardi 3 yesek 4 atiyorduk sahada basmadik yer kalmiyordu.

Yahu Allah rızası gerçekleri görmüyorsanız yorum yapmayın.
Ağzımıza sıçdılar.. AĞZIMIZA SIÇTILAR.Hay sokayım oyunada fatih terimede cengizede..

arkadaş göstere göstere hemen hemen her hafta doğranıyoruz..
yahu arkadaş cebinizdeki parayı alsalar ne yaparsınız..Daha nasıl anlatayım.
ben böyle bir sene görmedim.yeter yahu..

Bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum beyler. Hakem kritik kararların dışında ince ince değil bayağı kalın doğrama çekerken, oyuncularımızdan hiç reaksiyon olmaması çok garip değil mi? Hakemin başına üşüşmeler vs hiçbiri yok. Adam elle oynuyor sadece babel itiraz ediyor. Olur olmaz sarı veriyor bize, adamlara vermiyor. Hiç reaksiyon yok. Hakem üzerinde baskı olmadan maç yönetti. Tribünde karagümrüklüler daha fazlaydı.Hakem kararlarına onlar daha fazla tepki verdiler.

Takıma söyleyecek hiçbi lafım yok. Lanet olsun böyle sezona. Şampiyon olabilecek bi kadro yine havlu attı.
Hepsi sahada dünya s..... minare g..... şeklinde takılıyor işte. Umurlarında mı?

Ayrıca olay şampiyonluk galibiyet falan değil aga, bu o pudra şekerci elemanın işine benziyor. Herif milyoner olmuş normal işçi onu sorgulayacağına pudra şekeri diye cırlıyorsun. Terim 3 senedir 10 tane iyi maç oynatmamış hala 2 beraberlikle bişey olmaz diyorsunuz harbi kafalar çok farklı çalışıyor. Kazansak ne olacaktı ki bişey mi olacak yine top oynamıyoruz.

Gecen senenin kopyasi, feneri yendik ondan sonra dogran dograna. Yeterki sampiyon olmasinlar kadiköy galbiyetinden sonra. Sonra teknik heyet de ayak uydurdu is bitti.

3 günlük yeni yetme yardimci antrenör bile bizim oyun planimizi cok rahat ezbere biliyordu.
En büyük hatamizda bu, rakipleri ve hocalarini övmek ya bizi yenen takimlar daha sonra puan bile alamiyorlar... Onlar iyi oynamiyor biz Çoooooook kötüyüz, ben şunu anladim TERIM in elinde Dünya yildizlari yoksa siradan bir hoca...

Geri
Üst Alt