GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 140

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
140/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Favre göreve. Veya Galatasaray td si olmayı hak eden başka biri de olur. Mustafa Cengiz bu gece efsane olabilirsin. Bugün aldığın kararla bu sene kurtulmaz ama ilerki senelerimiz belki kurtulabilir

Savunma arkasina bi kerem kosabiliyor onuda 2dk. Oynatmiyor.
ciddi ciddi sana ve keremi beğenenlere soruyorum bu herif 25 yaşında herşeyi geçtim bu adam futbolcu mu ? orda o pozisyonu atamayıp kendini yere adam için kimse bana bu iyi topçu hızlı topçu falan demesin.Eskiler hatırlar gençlerbirliğinden osman diye bir sol bek almıştık adamın tek numarası hızı idi.2 maç oynadı sanırım bizde sonra şut.Bu keremde hız dışında başka bir numara yok

Onyekuru neden oynamadı bugün? Vallahi daha yeni farkına vardım, şimdi aklıma geldi bugün sahada olmadığı.

Sakat falan mı?

AGücü maçında hakem demeyin dedik hakeme yıktınız suçu buyrun. Belhanda yolla ama yerine adam varsa yolla. Dan dun uzun vuruyoruz çünkü kısa çıkma şansımız yok orjini orta saha olan elimizde oyuncu yok.

ciddi ciddi sana ve keremi beğenenlere soruyorum bu herif 25 yaşında herşeyi geçtim bu adam futbolcu mu ? orda o pozisyonu atamayıp kendini yere adam için kimse bana bu iyi topçu hızlı topçu falan demesin.Eskiler hatırlar gençlerbirliğinden osman diye bir sol bek almıştık adamın tek numarası hızı idi.2 maç oynadı sanırım bizde sonra şut.Bu keremde hız dışında başka bir numara yok
Millet sadece hızı var diye 20 milyona transfer oluyor. Yetenekli mi? Yetenekli.
Hızlı mi? Evet
Sürekli kendine pozisyon yaratabiliyorsa bundan sonra olay onu işlemek.

Adam (Ömer) ciddi ciddi çıktı biz pes etmedik daha öncede yaptık vs. dedi. Diğer takımlar puan kaybetme garantisi verdi çünkü!!! İşte bu zeka düzeyine bizi maruz bıraktığın için alacağın olsun sayın Terim

Yedlinin ayağına basılıyor adamda hiç tepki yok.El insaf arkadaş bu kadar ruhsuzluk olur mu.

Donk gevşek ruhsuz ruhsuz çıkıyor..

Maç sonu bir tane yedek klübesinden hakemin üzerine yürüyen olmadı arkadaş hala neyi tartışıyoruz.
benim bir gram hakkım varsa ne hocaya ne oyunculara nede yönetime helal etmiyorum.

yahu daha geçen hafta hatay maçında iki net kırmızı çıkmadı rakibe.bir tanesi donkun pozisyonundan daha net. diğerinin zaten verilmemesi evlere şenlik.

bu akşam ya o hakem oradan çıkmayacakdı. yada ligden çekilecekdik. bu kadar basit.

Keremin pozisyonu için ne diyorsunuz.? Bana penaltı gibi geldi. Ama hakemin kararı iptal etmesinden sonra keremin itiraz düzeyi hareketleri pek inandırıcı gelmedi bana. Sarı kart yemeden çıkmaz o itirazlardan o dakika da o karardan sonra hiç bir futbolcu. Kolay bıraktı kendini bence.

Geri
Üst Alt