Kerem Gündoğdu
Sarı Üye
Favre göreve. Veya Galatasaray td si olmayı hak eden başka biri de olur. Mustafa Cengiz bu gece efsane olabilirsin. Bugün aldığın kararla bu sene kurtulmaz ama ilerki senelerimiz belki kurtulabilir
ciddi ciddi sana ve keremi beğenenlere soruyorum bu herif 25 yaşında herşeyi geçtim bu adam futbolcu mu ? orda o pozisyonu atamayıp kendini yere adam için kimse bana bu iyi topçu hızlı topçu falan demesin.Eskiler hatırlar gençlerbirliğinden osman diye bir sol bek almıştık adamın tek numarası hızı idi.2 maç oynadı sanırım bizde sonra şut.Bu keremde hız dışında başka bir numara yokSavunma arkasina bi kerem kosabiliyor onuda 2dk. Oynatmiyor.
Annesini kaybettiOnyekuru neden oynamadı bugün? Vallahi daha yeni farkına vardım, şimdi aklıma geldi bugün sahada olmadığı.
Güçsüz olursan herkes vururYaw ne alaka bizim leş olmamızla hakemin süzme olmasının ne gibi bir bağlantısı var?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kürdan çöpuBen bir tek Gedson'u beğendim bu maç, takımın geneline göre iyiydi.
Aynen Devam...tapmaya devam
Millet sadece hızı var diye 20 milyona transfer oluyor. Yetenekli mi? Yetenekli.ciddi ciddi sana ve keremi beğenenlere soruyorum bu herif 25 yaşında herşeyi geçtim bu adam futbolcu mu ? orda o pozisyonu atamayıp kendini yere adam için kimse bana bu iyi topçu hızlı topçu falan demesin.Eskiler hatırlar gençlerbirliğinden osman diye bir sol bek almıştık adamın tek numarası hızı idi.2 maç oynadı sanırım bizde sonra şut.Bu keremde hız dışında başka bir numara yok
Annesi vefat etti, izinliOnyekuru neden oynamadı bugün? Vallahi daha yeni farkına vardım, şimdi aklıma geldi bugün sahada olmadığı.
Sakat falan mı?