Taylan-Kılınç dönünce göreceğiz. En azından Jetson'u kesmeyeceğinden eminimşu anda da diyor garibime gitti kingo. sen daha iyi bilirsin.
Taylan-Kılınç dönünce göreceğiz. En azından Jetson'u kesmeyeceğinden eminimşu anda da diyor garibime gitti kingo. sen daha iyi bilirsin.
Taylan-Kılınç dönünce göreceğiz. En azından Jetson'u kesmeyeceğinden eminim
onyekuru iş yapıyor yine oynatmasına bir şey demem. arda ve jetson'un bir halta yaradığı yokbence kerem varken onye'yi, oğulcan dönmüşken arda'yı da kesmeli. esas evlatçılık sınavını şimdi verecek. gedson'u kazanmak istiyor bir şekil, ona bir şey diyemem.
onyekuru iş yapıyor yine oynatmasına bir şey demem. arda ve jetson'un bir halta yaradığı yok
bence arda onyekuru'dan çok iş yapıyor da onun da götünü kaldıracak çapı yok bu takımın. onye gol atmadığı günde sıfır benim gözümde, kerem gene pası filan da yapabiliyor iyi kötü. gedson, elano'dan beri yaşadığım en büyük hayal kırıklığı, bir yerde mensah kadar oynar diye bekliyoruz işte.
2. yarıda arda'nın iş yaptığı maç var mı da şu yorumu yapıyorsun? onyekuru'nun antep, kayseri, paşa ve başak olmak üzere 4 maçı almamızda direkt etkisi var.
puan kaybetmemizin arda'nın yokluğu ile bir ilgisi yok üzgünüm. hatta resmi olarak düşmemizi sağlayan penaltıda arda var.hatay maçı özelinde konuşuyorum. zaten ondan önceki maçlarda arda yoktu zannediyorum ki çöküş süreci de arda'ya aptal saptal ceza çıkan maçın ardından alanya'yla kupa maçından sonra başlamıştı. zaten sezon içinde kaybettiğimiz çoğu maçtaki ortak nokta da arda'dan yoksun olmamızdı zannediyorum. açıkcası sahada feghouli de yoksa ve arda'yla onyekuru'dan birini kesmem icap ederse her şekilde onyekuru'nun kenarda oturmasını tercih ederim. kerem bile gol harici işlerde onyekuru'ya göre daha maharetli bir oyucnu.
puan kaybetmemizin arda'nın yokluğu ile bir ilgisi yok üzgünüm. hatta resmi olarak düşmemizi sağlayan penaltıda arda var.
emre akbabayi stoper olarak görmek istiyorum bu maç