Deniz Torun
Aslan Üye
Ömerin kontrati bitiyor sezon sonu. Bunlar nasil gazetici
Stoper Taylan var bi hayalimiz.
Seneri oynatti defansta. Taylan ramos gibi kalır yanindaStoper Taylan var bi hayalimiz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce o baştaki gitmeli. Yoksa ömer bayramda seneye bizdeEkli dosyayı görüntüle 119717
Sözlesmesi bitenlerden Onyekuru kalmali sadece. Gedson'u 1.5 sene kiraladiysak o da dursun tabi.
Digerlerini seneye görmek istemiyorum. Fatih hoca bu kalaslardan 1-2sini bile takimda tutarsa 2 sene daha sampiyonluk beklemeyin derim.
Vasat alti oyunculara alistirdilar bizi. Ikili mücadele kazanamayan, kosamayan, tac atisi bile kullanmaktan aciz adamlara bir sürü para veriyoruz.
Emre AkbabaYabancı kim
Ne halt yemeye ıngilizce konuşuyor bu hirboEmre Akbaba
Ozonw herhalde.Yabancı kim
Ekli dosyayı görüntüle 119717
Sözlesmesi bitenlerden Onyekuru kalmali sadece. Gedson'u 1.5 sene kiraladiysak o da dursun tabi.
Digerlerini seneye görmek istemiyorum. Fatih hoca bu kalaslardan 1-2sini bile takimda tutarsa 2 sene daha sampiyonluk beklemeyin derim.
Vasat alti oyunculara alistirdilar bizi. Ikili mücadele kazanamayan, kosamayan, tac atisi bile kullanmaktan aciz adamlara bir sürü para veriyoruz.
ha pardon kanka ben futbola yabanci olani soruyorsun sandim , konusani bilmiyorum.Ne halt yemeye ıngilizce konuşuyor bu hirbo
Saçmalamayın.şampiyonluk ateşinin yakıldığı maç olabilir müthiş bir reaksiyon bekliyorum takımdan
Top tutmaliyiz. Kagni gibi oynayinca zihni aciliyor hocamizin. Fazla hizi kaldiramiyorTaraftarin istedigi :
Onyekuru - Mostafa - Kerem
Fatih Terimin yaptigi :
Arda Turan - Falcao - Babel
Linnes sarach ve etebo haric hepsiyle sozlesme yenilenir. Gedsonu 1 yil daha kalir sayiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 119717
Ömer Bayram denen HERIF kalırsa deliricem. Oynarken beni yoran oyuncu görmek istemiyorum takimdaLinnes sarach ve etebo haric hepsiyle sozlesme yenilenir. Gedsonu 1 yil daha kalir sayiyorum.
Ömer Bayram denen HERIF kalırsa deliricem. Oynarken beni yoran oyuncu görmek istemiyorum takimda