SL 20/21 H:35 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 18 Nisan Pazar

Bomboş bir maç.

Bir tarafta en iyi oyuncularını yedek oturtan, karşı takımın eski vasat teknik direktörü, diğer tarafta eski top oynadığı takıma karşı, sözde deplasmana gelmiş sözde büyük takım antrenörü.

Her iki takımda birbirinde oynamış 10 tane falan oyuncu var, onlar sahada, iş yapabilecek olanlar yedek. FB'in antrenörü karşı takımın yönetim kurulu toplantılarına falan girecek kadar içli dışlı eski kulübüyle.

Maçtan önce karşılıklı güzellemeler, sevgi pitircikli laflar.

Bu maçın sonucu oynanmadan biliniyordur. Kimin işine en çok yarayacaksa o skorla bitirilir.

Benim tahminim bu maçta FB'ye 3 puanı verirler, haftaya Başak'in rakibinden 3 puanı gasp edip, FB maçının telafisi olarak Başak'a verirler.

crivelli kütüğü 50 dakika topla buluşamadı. şu adam ligin en kötü forvetlerinden ve aykut, demba ba'yı kadroya almamış. elinde sanki ronaldo var.

ligin en fazla duran top golü yiyen takımı ama kafaya çıkacak stoperlerini de yedeğe çekmiş.

Bomboş bir maç.

Bir tarafta en iyi oyuncularını yedek oturtan, karşı takımın eski vasat teknik direktörü, diğer tarafta eski top oynadığı takıma karşı, sözde deplasmana gelmiş sözde büyük takım antrenörü.

Her iki takımda birbirinde oynamış 10 tane falan oyuncu var, onlar sahada, iş yapabilecek olanlar yedek.

Maçtan önce karşılıklı güzellemeler, sevgi pitirciklari.

Bu maçın sonucu oynanmadan biliniyordur. Kimin işine en çok yarayacaksa o skorla bitirilir.

Benim tahminim bu maçta FB'ye 3 puanı verirler, haftaya Başak'in rakibinden 3 puanı gasp edip, FB maçının telafisi olarak Başak'a verirler.
Kasimpasa-Basak macini Basaksehir'e hediye ederler muhtemelen. Cok iyi planlanmis her sey.

Beraberede bizim icin iyidir !

Basaksehiri satan oyuncular var gibi

Gulbrandsen, Rafael, Chadli gibi oyuncular saglamsa hic bir zaman yedek beklemez. Crivelli ve Giuliano asla gol atamaz, asist yapamaz. Aykut Kocaman görevini ifa ediyor.

Akbil in kümede olmasına şaşırmamak lazım. Cidden reziller.

fenerin puan kaybetme ihtimali %0.1 bugün. rakibin sattigi belli.

Geri
Üst Alt