- 26 Kasım 2012
- 179.802
- 242.620
- 5.688
Samuel girerse kotu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasimpasa-Basak macini Basaksehir'e hediye ederler muhtemelen. Cok iyi planlanmis her sey.Bomboş bir maç.
Bir tarafta en iyi oyuncularını yedek oturtan, karşı takımın eski vasat teknik direktörü, diğer tarafta eski top oynadığı takıma karşı, sözde deplasmana gelmiş sözde büyük takım antrenörü.
Her iki takımda birbirinde oynamış 10 tane falan oyuncu var, onlar sahada, iş yapabilecek olanlar yedek.
Maçtan önce karşılıklı güzellemeler, sevgi pitirciklari.
Bu maçın sonucu oynanmadan biliniyordur. Kimin işine en çok yarayacaksa o skorla bitirilir.
Benim tahminim bu maçta FB'ye 3 puanı verirler, haftaya Başak'in rakibinden 3 puanı gasp edip, FB maçının telafisi olarak Başak'a verirler.
2 maça bakar göksel'in kümede kalması. çok taktıklarını sanmıyorum.Adım adım kümeye gidiyorsunuz adam gibi oynayın şu maçı
Fb 3-4:1 alir
Rakip dusecek burada kalirsa. Sanmiyorum satacaklarinifenerin puan kaybetme ihtimali %0.1 bugün. rakibin sattigi belli.
murat harbi sövecem sus bi kardeş!fenerin puan kaybetme ihtimali %0.1 bugün. rakibin sattigi belli.