⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Kazanma formülü

Muslera
Emre T. Luyidama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Gedson Emre K. Onyekuru
Mostafa

Yedek
Okan
Ozornwafor
ALT YAPI TOPÇUSU
Feghouli
Oğulcan
Babel
Halil

Başka oluru yok bence.

Bakalım FT bey bu maç ne türlü fanteziler sunacak bize.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

abi linnes sakat, cezalı ya da kadro dışı mı acaba? tamam über bir topçu değil de şener'den falan 100 kat daha topçu değil mi bu adam neden onu yazmıyoruz onbire? ya da hoca neden kullanmıyor bu çocuğu?

Kenetlenelim baska Galatasaray yok gerekirse lig sonunda kelle isteriz suanda kimse gidemez kimse kalamaz elimizden geldigince takima sahip çikalim

Jahovic içimizden geçecektir
adis-jahovic_1769146.gif

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Taşdemir/Saracchi
Taylan
Feghouli Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed

Bu kadro çıkarsa maçı izlerim eğer sahada Etebo,Ömer,Arda,Akbaba veya Şener'den 1 tanesini görürsem izlemeyi asla düşünmüyorum.

Kazanma formülü

Muslera
Emre T. Luyidama Marcao Saracchi
Taylan
Kerem Gedson Emre K. Onyekuru
Mostafa

Yedek
Okan
Ozornwafor
ALT YAPI TOPÇUSU
Feghouli
Oğulcan
Babel
Halil

Başka oluru yok bence.
(y)

Ilk 11'in benim duzenli olarak gormek istedigim ilk 11. Tabii ben 4-2-3-1 seklinde bir dizilisi tercih ederim. Taylan'i defans onunde bos birakmak istemem ayrica Luyindama ve Marcao cok hata yapabiliyor. Az adamla yakalanmamamiz lazim. Ayrica Emre ve Taylan bence birbirlerine yakin oynadiklari cogu macta gayet uyumlu pozitif performans ortaya koydular.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Sarachhi
Taylan Emre K.
Kerem Gedson Onyekuru
Mostafa

Sakatliklara gore degisiklikler yapilmadigi surece bu ilk 11 takimda cikacak en iyi 11.
Feghouli, Arda, Babel bilmem ne gibi adamlara son dakikalarda bir seyler yapar mi sorusu disinda bulasilmamasi lazim.

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Taşdemir/Saracchi
Taylan
Feghouli Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed

Bu kadro çıkarsa maçı izlerim eğer sahada Etebo,Ömer,Arda,Akbaba veya Şener'den 1 tanesini görürsem izlemeyi asla düşünmüyorum.
Kerem dururken hala koca götlüyü yaziyorsun reis.

Goztepe kazanir rahat rahat takimin basina bir hoca gelirse ozaman teknik taktik konusuruz pirlo nun dediklerine inanmaya basliyorum

Paşalar dün izinliymiş,bugün de hiç ses seda çıkmadı. tabi 90 dakika full tempo pres çok yorunca matih hocam hemen izni yapıştırmış.

Geri
Üst Alt