- 1 Ocak 2011
- 15.404
- 10.444
- 1.838
Iinnes cok buyuk hata yapti kabul ama ben Şener yerine onu oynatirim genede şenerle olacak iş degil .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala gedson fernandes mi semih ha!?Iinnes cok buyuk hata yapti kabul ama ben Şener yerine onu oynatirim genede şenerle olacak iş degil .
linens kafilede yokIinnes cok buyuk hata yapti kabul ama ben Şener yerine onu oynatirim genede şenerle olacak iş degil .
Gecen maç cok iyi oynadihala gedson fernandes mi semih ha!?
Tovbe tovbe allahim sabirlinens kafilede yok
bırak bu gedson ayaklarınıGecen maç cok iyi oynadi
Halil niye oynuyor ki? Oğulcan'ı Trabzon maçı gibi öne atalım. Feg de sağa geçsin. Ortada Taylan-Emre-Gedson oldu mu Feg'in yavaşlığı çok sırıtmaz.Halil sarachi daha büyük problem şenerden. İnşallah kendine gelmiştir de ördek gibi dolaşmaz sahada
Halil niye oynuyor ki? Oğulcan'ı Trabzon maçı gibi öne atalım. Feg de sağa geçsin. Ortada Taylan-Emre-Gedson oldu mu Feg'in yavaşlığı çok sırıtmaz.
Ne demistim Ilerde iyi top kapiyor, iyi basiyor yazdim.Genede ilerde oynarsa baya is yapar gecen mac 2 asist yapti biri iptal oldu. super topcu harika topcu mu onu bilmem ben futboldan anliyorumda demedim hic bi zaman gordugu mu yorumluyorum. bu cocuk ileride toplara iyi basiyor kaptigi toparlada etkili oluyor.Rakibi dengesiz yakalamayi seviyor.bırak bu gedson ayaklarını
ilk maçında bana ettiğin lafları da hatırlarım!!
heaagöztpedeki halil yaw onun adı halil değil miydi fırlama tipli herif
Renktas cenazeye temsil edecek birini göndermek saygısızlık olur yahu aralarındaki muhabbet ve yakınlığını bilemeyiz. Dedene Allah rahmet eylesin bu şekilde davranan iş yerleri maalesef var. Seni kölen olarak görüyorlar. Bu durumda rapor alıp muhattab bile almayacaksin.Adamın yarın maçı var, üstelik Beşiktaş 2 puan bırakmış. Paşamız Adana'da cenazeye gitmiş.
Maç öncesi son taktik görüşmelerini kim yapıyor? Levent Şahin mi?
Yav sen yıllık 3 milyon euro para alıyorsun takımın başında durmak için. Baban değil amcam değil bir şeyin değil. Ne işin var Adana'da? Temsilen birini göndersen ne oluyor?
Bu ne abi Allah aşkına?
Ben işimden izin alamıyorum dedemin cenazesi için.
kına yakarsınGöztepe rahat kazanır