⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Bu maçı kazanalim..
Fener başak deplasmanında takilsin
Salı günü de bjk sivas deplasmanında takilsin..

Çarşamba günü de içeride ts yi yenersek tekrardan lige tutunuruz..

Bu 5 gün tam sezona tutunma donemi olacak..
Tam uyumadan önce okudum, gel de uyu şimdi

Bu maçı kazanalim..
Fener başak deplasmanında takilsin
Salı günü de bjk sivas deplasmanında takilsin..

Çarşamba günü de içeride ts yi yenersek tekrardan lige tutunuruz..

Bu 5 gün tam sezona tutunma donemi olacak..
Yine kağıt kalemi alıp hesaplara başladık ✍️ İnşallah yarın başlıyoruz seriye inanmayan izlemesin 1-3

Madem sagbek yok ve solbek sorunlu, neden 3'lu defans ve kalabalik ortasaha denemiyoruz ? Sacma sapan isimleri bek oynatmaktansa 3'lu savuma onlerinde 2'li defansif ortasaha ve 4 hucumcu ortasaha/ofansif isimlerle baslardim. Sanki 4'lu oynayinca superiz savunmada.

Hazır mıyız renktaşlar.

20180731_151022.webp

En son 13 Mart da galibiyet görmüşüz gol diye sevinmeyi özledik. Bu takım bi yerde saçma bir maç alacak ama inş o maç beşiktaş maçı olmaz. O maça kadar fnerin şansı devam ederse geçmiş olsun diyebiliriz..

evet onurları ve haysiyetleri için oynayan oyuncu görmek istiyoruz. başkanımızın dediği gibi

- Biz Göztepe ve Trabzon'u yeneriz
- Fenerbahçe Başakşehirle berabere kalır.
- Beşiktaş Sivas'a yenilir.

Beşiktaş 71
Galatasaray 68
Fenerbahçe 67

Olmaz mı yaw acaba durduk yere mucizeyi hesaplamaya başladık.

ihalenin bize kalan kısmını yapamayız gibi.

Son 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgimiz var, galibiyet alıp seriyi bozmayalım diyeceğim de 3. yenilgimiz geldi bile

En ilk 2003/2004'de 10 yașındayken takip etmeye başlamıştım Cimbomu. Bu sezon şimdiye kadar izlediğim en saçma sezondur. Ilk kez şampiyon olurmuyuz olmazmıyız umrumda değil, çünkü şampiyonluktan önce daha çok çözecek sorunlarımız var. Ama yinede herzamanki gibi izliyeceğim maçı. Çünkü bu sevda anlatılamaz, yaşanır.

Muslera
Ozorn Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Emre K. Gedson
Feghouli Onyekuru Kerem

Geri
Üst Alt