Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.251
- 91.142
- 5.093
BerbatSA panpalar...nasiliz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BerbatSA panpalar...nasiliz
Bu forumdaki çoğu insan aklı başında, sosyal medyadaki biatçılar gibi değil o yüzden bütün renktaslarima tavsiyem göztepe maçını seyredeceğinize film izleyebilir kitap okuyabilir, müge anlıda en son neler olmuş onlara bakabilirsiniz.
Değerli zamanınızın koca 2 saatini bu vasatlar için umutlanarak sinirlenerek geçirmeyin
Aklı başında mı?
Transfer dedikodularıyla, yalan haberlerle insanı ipe götüren bir forum burası.
Kimi asmışız abiAklı başında mı?
Transfer dedikodularıyla, yalan haberlerle insanı ipe götüren bir forum burası.
Kimi asmışız abi
Favori olduğunuz için keyfin yerinde. Önce Hatay şimdi Galatasaray. Çilek gibi fikstür değil mi!İnsanları rahatsız etme adi adam
Favori olduğunuz için keyfin yerinde. Önce Hatay şimdi Galatasaray. Çilek gibi fikstür değil mi!
Doğru 1 tahlil kalbim akşam sarı Kırmızı renkler ile atacaktır
Doğru 1 tahlil kalbim akşam sarı Kırmızı renkler ile atacaktır
Cevap versene. Kaç senedir Göztepe maçlarında net tarafını söylemedin. Arada kaynamıştır dedim üstüne gelmedim. Kaçtın gittin. Like atıp geçtin. Bugün ama eminim yüreğin yetmiyor tarafını söylemeye. Çıkıp delikanlı gibi tarafını söylesene.
Ama seni de tebrik ediyorum birader yalandan da olsa Galatasaray'ı destekliyorum yazmıyorsun. Bu takdir edilecek bir davranış.
Arazi olmayı severim
farkli yenersek inanir misinBurdan seriye baglarsak rahat sampiyon oluruz ama inanamiyoruz iste