⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

ne maçı arkadaşlar yatın uyuyun

Bugun mac var he :')

Maç sonu öfkenizi büyütmeden sakince bu şarkıya davet ediyorum hepinizi.

Viski ve Lazanya

Parmesanı az, fesleğeni fazla.

Bu forumdaki çoğu insan aklı başında, sosyal medyadaki biatçılar gibi değil o yüzden bütün renktaslarima tavsiyem göztepe maçını seyredeceğinize film izleyebilir kitap okuyabilir, müge anlıda en son neler olmuş onlara bakabilirsiniz.
Değerli zamanınızın koca 2 saatini bu vasatlar için umutlanarak sinirlenerek geçirmeyin

Aklı başında mı?

Transfer dedikodularıyla, yalan haberlerle insanı ipe götüren bir forum burası.

Kimi asmışız abi

Forumdaki üyeler değildi kastettiğim şey. Misal şimdi Muhammed Mustafa ile ilgili mutsuz olduğu gitmek istediği ile ilgili bir transfer haberi çıksa yalanlanana kadar adamı yerden yere vururuz. Zaten ne verdin ki diye başlar yallah Mısır'a kadar süren bir linç eylemi başlar.

Galatasaray maçları oynandığında eşim evden kaçıp kız arkadaşlarıyla buluşurdu hep.

Benim bağırmama, sinirlenmeme, küfür etmeme dayanamazdı. Kendimden geçiyordum Galatasaray maçlarını izlerken. Ilk 11'lere 1.5 saat öncesinden öğrenmek için ölüyordum..

Şimdilerde maç sırasında dakika 80' odaya giriyor. 'Ne maçı bu.. hazırlık maçı mı?' diye soruyor. Yok diyorum lig maçı. 'Eski maç herhalde' diyor. Yok diyorum maç canlı.

Yemin ediyorum size, eşim sinirlenmediğim, bağırıp çağıramadığım için üzülüyor. Heyecanımı kaybetmişim, ona üzülüyor en çok.

Göztepe maçı demek.. açarım televizyonu 18:59 civarı. Ilk 11'i de santra da öğrenirim. Ya da buradan.

Doğru 1 tahlil kalbim akşam sarı Kırmızı renkler ile atacaktır

Cevap versene. Kaç senedir Göztepe maçlarında net tarafını söylemedin. Arada kaynamıştır dedim üstüne gelmedim. Kaçtın gittin. Like atıp geçtin. Bugün ama eminim yüreğin yetmiyor tarafını söylemeye. Çıkıp delikanlı gibi tarafını söylesene.

Ama seni de tebrik ediyorum birader yalandan da olsa Galatasaray'ı destekliyorum yazmıyorsun. Bu takdir edilecek bir davranış.

Cevap versene. Kaç senedir Göztepe maçlarında net tarafını söylemedin. Arada kaynamıştır dedim üstüne gelmedim. Kaçtın gittin. Like atıp geçtin. Bugün ama eminim yüreğin yetmiyor tarafını söylemeye. Çıkıp delikanlı gibi tarafını söylesene.

Ama seni de tebrik ediyorum birader yalandan da olsa Galatasaray'ı destekliyorum yazmıyorsun. Bu takdir edilecek bir davranış.

Arazi olmayı severim

Burdan seriye baglarsak rahat sampiyon oluruz ama inanamiyoruz iste

Kanatlılar sağolsun şans üstüne şans tanıyor senior terime, hadi bakalım alın şu maçı.

Geri
Üst Alt