- 3 Haziran 2015
- 56.910
- 66.044
- 4.143
2-0 kazanacagimizi düsünüyorum. Bu gerçeklesirse sampiyon olma ihtimalimiz 70% artar. Biz kazanirsak febe yarin puan birakir.farkli yenersek inanir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-0 kazanacagimizi düsünüyorum. Bu gerçeklesirse sampiyon olma ihtimalimiz 70% artar. Biz kazanirsak febe yarin puan birakir.farkli yenersek inanir misin
Evet o konuda çok haklısın, bir haberle bir iddiayla harekete geçen taraftar yapısı varForumdaki üyeler değildi kastettiğim şey. Misal şimdi Muhammed Mustafa ile ilgili mutsuz olduğu gitmek istediği ile ilgili bir transfer haberi çıksa yalanlanana kadar adamı yerden yere vururuz. Zaten ne verdin ki diye başlar yallah Mısır'a kadar süren bir linç eylemi başlar.
Bizi konunun dışına atarsan dediklerin olabilir- Biz Göztepe ve Trabzon'u yeneriz
- Fenerbahçe Başakşehirle berabere kalır.
- Beşiktaş Sivas'a yenilir.
Beşiktaş 71
Galatasaray 68
Fenerbahçe 67
Olmaz mı yaw acaba durduk yere mucizeyi hesaplamaya başladık.
Terim'de o tiynet var mı acaba gururuyla istifa edecek.jahovic + halil akpunar 2-0 sıfır maç biter terim istifa eder
Mustafa cengiz son açıkalamalarıyla kendi ayağına sıktı bu saaten sonra asla görevden alamaz hocayı hocada bunu biliyor ve istifa etmiyor çünkü taraftara söz verdim bir daha olmayacak diye iki arada bir derede kaldık . olan GALATASARAYIMIZA oluyor malesefTerim'de o tiynet var mı acaba gururuyla istifa edecek.