Başakşehir denen fb uydusu takım pazar günü şikecilere yatmasaydı bu maçı Sivas alsın derdim lakin şu anda bjk alsın diyorum. Göztepe galibiyetine rağmen bizden bu sene bir cacık olacağını düşünmüyorum. Bari büyük şikeci denen sahtekar utanmazlar şampiyon olamasın.

Gerçi Avrupa Süper Ligi resmen ilan edildikten sonra futbolun, şampiyonluğun hatta şampiyonlar liginin pek bir anlamı kalmadı gibi. Ha daimi 15 takımdan biri olarak o lige katılabiliyorsan o zaman işin rengi değişir.

Bjk yensin..

Bjk puan kaybetsin demek büyük Şikecileri federasyonun göz göre göre şampiyon yapmalarını izlemek demek

Mal gibi biraktigimiz puanlara bak ya cildiracagim. Bjknin puan kaybedecegini adim gibi biliyorum. Hatay Rize maclarinda toplam 7 gol yedik inanilir gibi degil. Cok Sacma puanlar biraktik yoksa acik ara lider olacagimiz sezonlardan biri olabilirdi

Twitter'da Galatasaray paylaşımı yapan Emre Çolak'ı kadro dışı bırakan karagümrük gibi kirli oluşumlardan bir diğeri olan sivasspor, Galatasaray'dan aldıkları puan sonrası beşiktaş'a katkıda bulunduğumuz için çok mutluyum diyen tyler boyd denen oyuncu bozuntusunu her maç ilk 11 oynatır ama bu maçta sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartır ne hikmetse

bjk puan kaybetse, biz yarın trabzon'u yensek. bence herkesin şansı eşitlenir o zaman. fenerbahce iyi futbol oynamıyor
fenerbahcenin fikstürü cok kolay gibi tam olarak 2 zor maclari kaldi. Birisi Alanya deplasmani digeri Ankara deplasmani. Digerleri PAF takimlari Kasimpasa, Sivas ve Erzurum ile olacak. Son maclari da Kayseri ligi garantilerse ikramiye maci olur. Ayrica Alanya da düsüste iyice

fenerbahcenin fikstürü cok kolay gibi tam olarak 2 zor maclari kaldi. Birisi Alanya deplasmani digeri Ankara deplasmani. Digerleri PAF takimlari Kasimpasa, Sivas ve Erzurum ile olacak. Son maclari da Kayseri ligi garantilerse ikramiye maci olur. Ayrica Alanya da düsüste iyice
bjk alacağına fb alsın ya nolacak 28 muhabbeti kapanır böylelikle.

Işin içinde fb olduğu icin sivas vargucuyle saldıracaktır. Umarım kazanırlar. Son maca kadar kovalariz bizde

Kasımpaşa banko yenilir fenere. Thiamdan para alacaklar şampiyon olurlarsa

Twitter daki konuya bak şerefinle oyna sivas..
Sivas..rize fb nin tescilli şike kardeşleridir..

Diyorlarki elinden gelen pisliği yap...

Kim nasıl düşünür bilmem ama bjk yensin

jl..webp

EzbPUTCWUAAt2l9

Geri
Üst Alt