abu sezonu kapattıysa 10 puandan bile şampiyonluk verir bunlar. tosun da yok.

ulan ırkçıyı şampiyon yapacaklar başımıza

Cidden Leş futbol oynuyor Bjk.. yalniz ikilemdeyim puan kaybetsinler diyorum ama bizim takima güvenemiyorum, Ali Koç'un takimi Şampiyon olursa, bu sene Covid den acı olur..

Fenerbahceye hayirli olsun, siz gercekten düsünüyormusunuz bizi Sampiyon yapacaklarina ?

Sadece 28 Sampiyonluk degil ona ret gelir ama onun yerine Sampiyon yaparlar ve 4. Yildizi takim diyim unuturlar!

BJK alsin rahat mac bakariz, daha TS ve BJK Maclar var, simdi Göztepeyi yenip havaya girilmemeli.

Cok isterim Sampiyon olalim ama bu TFF FB‘yi yapar !
Bence bizi ilgilendirmez biz olamadıktan sonra kimin olduğu. Bu yüzden sonuna kadar önümüzdeki kimse puan(lar) kaybetmesini bekleyip biz de kazanmak üzerine motive olmalıyız.

Cidden Leş futbol oynuyor Bjk.. yalniz ikilemdeyim puan kaybetsinler diyorum ama bizim takima güvenemiyorum, Ali Koç'un takimi Şampiyon olursa, bu sene Covid den acı olur..
Yan toplardan buldukları gol ve aldıkları puanlar saolsun. Bu diğer şikeciler için de geçerli. En kritik anlarda ya da maçlarda yan ve duran toptan gol buldular. Bizse daha kornerden tehlike yaratamıyoruz ve kaleci çalıştırıyoruz.

1618937835192.webp

1618937846039.webp

13 maçtır sarı kart sınırında olan Rosier’in dokunulmazlığı devam ediyor .

Yok Beşiktaş olacağına Fener olsun yok Fener olacağına Beşiktaş olsun ya bırakın biz olmadıktan sonra kim olursa olsun...
He bugün he yarın Fener o 4. Yıldızı takacak...

reklam devam ederken ikinci yari basladi bile
soktumun ligtvsi parali kanalda iyice reklama bogdu bizi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt