yav ankara mankara sivas rize hepsini geçtim. gümrük macinda 2 puan bırakmak nedir lan çıldıracam düşündükçe. o 2 puan olsa su anda baska şeyler konuşuyorduk
Vallahi düşünüyorum ne vardı o maçta da Kerem oynasaydı?Son 10 dakika aldı çocuğu, onda bile bir pozisyon buldu ve haksızca iptal edilmiş olsa da penaltı kazandı.Twitterda yine türediler vardır hocamızın bir bildiği diyenler.
Anlamiyorum izahını kuramiyorum Karagümrük maçında kerem 50 dk fazla oynasa, Akbaba ve Ömer evlatlar bir maç kulübede beklese ne olurdu yani.
İnat uğruna gitmiş en az 12 puan...

Vallahi düşünüyorum ne vardı o maçta da Kerem oynasaydı?Son 10 dakika aldı çocuğu, onda bile bir pozisyon buldu ve haksızca iptal edilmiş olsa da penaltı kazandı.Twitterda yine türediler vardır hocamızın bir bildiği diyenler.
Anlamiyorum izahını kuramiyorum Karagümrük maçında kerem 50 dk fazla oynasa, Akbaba ve Ömer evlatlar bir maç kulübede beklese ne olurdu yani.
ayni şeyleri yazmaktan yorulduk ama hocadaki inat maalesef şampiyonluga mal oldu 90%.yazik gerçekten yazık

ömer bayram
arda turan
emre akbaba

gibi sahislar hic forma giymese rahat 10 puan fazlamiz olurdu

Ts son 41 deplasman maçında 3 mağlubiyet almış ilginç

Babel & Onyekuru ve Etebo & Linnes değişikliği dışında doğru kadro

onyekuru & kerem'le ilerde top tutamayız, linnes ve şener de nwakeme karşısına konulmak için fazla rezil savunmacılar. etebo da kötü ama yine iyi kötü vücut filan koyar. geri düşersek linnes hamlesi oynanabilir, onyekuru da duruma göre kerem'in alternatifi olur.

onyekuru & kerem'le ilerde top tutamayız, linnes ve şener de nwakeme karşısına konulmak için fazla rezil savunmacılar. etebo da kötü ama yine iyi kötü vücut filan koyar. geri düşersek linnes hamlesi oynanabilir, onyekuru da duruma göre kerem'in alternatifi olur.
Peki Babel'e ne diyorsun Feghouli daha iyi olmaz mıydı

Peki Babel'e ne diyorsun Feghouli daha iyi olmaz mıydı

feghouli fiziken felaket bitik, kendini toplayana kadar hamle oyuncusu olarak kullanılması kanaatindeyim, hele trabzon gibi iyi kanat oyuncularına sahip takımlara karşı. ama hoca gedson'u sağ iç gibi kullanıp feghouli'yi sahte 10 temelli oynatarak faydalanacaktır yüksek ihtimal. bence babel & kerem başlaması gerek ama dediğin gibi kerem & feghouli de olabilir. yine de hocanın geçen maçtan sonra söylediği ''kerem gollerini sağ taraftan attı'' çıtlatmaları bana kerem'in sağ kanat, babel'in sol kanat başlayacağı bir 11'i düşürdü. ikisi de kabulümdür.

Etebo'nun yer aldığı hiç bir ilk 11 maç alamaz. Hele hele bu herif devşirme sağ bek olursa.

Avrupa Süper liginde ilk maçımız kiminle bırakin şu şacma ligi artık

Bi zahmet kazanin. Varinizi yogunuzu ortaya koyun. Bjk sivasa gidiyor puan kaybi ihtimalleri yuksek degerlendirirsek havaya gireriz

Mete'yi verdiklerine göre olasi kötü oyunumuzu olasi kötü hakem performansi ile süsleyerek bahaneleyebiliriz.

Geri
Üst Alt