- 1 Haziran 2015
- 27.690
- 19.242
- 2.148
iç sahada galibiyeti unuttuk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi düşünüyorum ne vardı o maçta da Kerem oynasaydı?Son 10 dakika aldı çocuğu, onda bile bir pozisyon buldu ve haksızca iptal edilmiş olsa da penaltı kazandı.Twitterda yine türediler vardır hocamızın bir bildiği diyenler.yav ankara mankara sivas rize hepsini geçtim. gümrük macinda 2 puan bırakmak nedir lan çıldıracam düşündükçe. o 2 puan olsa su anda baska şeyler konuşuyorduk
ayni şeyleri yazmaktan yorulduk ama hocadaki inat maalesef şampiyonluga mal oldu 90%.yazik gerçekten yazıkVallahi düşünüyorum ne vardı o maçta da Kerem oynasaydı?Son 10 dakika aldı çocuğu, onda bile bir pozisyon buldu ve haksızca iptal edilmiş olsa da penaltı kazandı.Twitterda yine türediler vardır hocamızın bir bildiği diyenler.
Anlamiyorum izahını kuramiyorum Karagümrük maçında kerem 50 dk fazla oynasa, Akbaba ve Ömer evlatlar bir maç kulübede beklese ne olurdu yani.
İnat uğruna gitmiş en az 12 puan...
ömer bayramVallahi düşünüyorum ne vardı o maçta da Kerem oynasaydı?Son 10 dakika aldı çocuğu, onda bile bir pozisyon buldu ve haksızca iptal edilmiş olsa da penaltı kazandı.Twitterda yine türediler vardır hocamızın bir bildiği diyenler.
Anlamiyorum izahını kuramiyorum Karagümrük maçında kerem 50 dk fazla oynasa, Akbaba ve Ömer evlatlar bir maç kulübede beklese ne olurdu yani.
İnat uğruna gitmiş en az 12 puan...
Sallama Muratömer bayram
arda turan
emre akbaba
gibi sahislar hic forma giymese rahat 10 puan fazlamiz olurdu
Babel & Onyekuru ve Etebo & Linnes değişikliği dışında doğru kadromus
etebo luyi marcao sarac
taylan
kılınç gedson
kerem halil babel
Babel & Onyekuru ve Etebo & Linnes değişikliği dışında doğru kadro
Peki Babel'e ne diyorsun Feghouli daha iyi olmaz mıydıonyekuru & kerem'le ilerde top tutamayız, linnes ve şener de nwakeme karşısına konulmak için fazla rezil savunmacılar. etebo da kötü ama yine iyi kötü vücut filan koyar. geri düşersek linnes hamlesi oynanabilir, onyekuru da duruma göre kerem'in alternatifi olur.
Peki Babel'e ne diyorsun Feghouli daha iyi olmaz mıydı