- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Evet aradaki fark 6 ya düştüğüne göre yaşlı tercübeli isimlere döner 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe kötü olduğu için daha rahat bi maç çıkardığmız doğrudur ama doğru kadro çıktığında bu takım 7 de 7 yapabilecek güçte.Malesef eksikler yüzünden doğru kadroyu kurabiliyoruz.Başımızdaki taktik deha son 8 maçta adam gibi kadrolar kurabilseydi rakiplerimize fark atmıştık.Kerem i bile hep eksikler sayesinde gördük düşün yani.Göztepe maçı bir ölçü değil bence
Bu maç yine özümüze döneriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozanida boyle bi donem oynatmisti. Standard Terim isteGöztepe kötü olduğu için daha rahat bi maç çıkardığmız doğrudur ama doğru kadro çıktığında bu takım 7 de 7 yapabilecek güçte.Malesef eksikler yüzünden doğru kadroyu kurabiliyoruz.Başımızdaki taktik deha son 8 maçta adam gibi kadrolar kurabilseydi rakiplerimize fark atmıştık.Kerem i bile hep eksikler sayesinde gördük düşün yani.
Twitter'a girersen bizimkilerin (biatçıların) yeni Messias yarattığını görürsün (Terim)Göztepe kötü olduğu için daha rahat bi maç çıkardığmız doğrudur ama doğru kadro çıktığında bu takım 7 de 7 yapabilecek güçte.Malesef eksikler yüzünden doğru kadroyu kurabiliyoruz.Başımızdaki taktik deha son 8 maçta adam gibi kadrolar kurabilseydi rakiplerimize fark atmıştık.Kerem i bile hep eksikler sayesinde gördük düşün yani.
Aynen bu olacak: Göztepe maçının ilk 11'iyle maça başlayacak.
Sonra TS maçı olası puan kaybınde bir sonra ki maçın ilk 11ini açıklıyorum.
Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson, Ömer, Babel, Feghouli ve Falcao.
Eğer TS maçında puan kaybedip bir sonra ki maçta bu kadroya yakın 11'le maça başlamazsa ben bir daha Terim başlığın altında bir şey yazmam.
mustafa muhammed covid karantinasında falcaoda sakat forvet değişmez.Bundan sonra defans ve orta sahanın değişeceğini sanmıyorum sadece forvet değişirse değişir
Sezonun geri kalanı için diyorum sakatlık ceza olmadığı sürece şener ve halil dışında değişiklik olmaz bence.mustafa muhammed covid karantinasında falcaoda sakat forvet değişmez.
Hatay maçında 80 dk oynamışnwakaeme sakat değil mi