Göztepe maçı bir ölçü değil bence

Bu maç yine özümüze döneriz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göztepe kötü olduğu için daha rahat bi maç çıkardığmız doğrudur ama doğru kadro çıktığında bu takım 7 de 7 yapabilecek güçte.Malesef eksikler yüzünden doğru kadroyu kurabiliyoruz.Başımızdaki taktik deha son 8 maçta adam gibi kadrolar kurabilseydi rakiplerimize fark atmıştık.Kerem i bile hep eksikler sayesinde gördük düşün yani.

Göztepe kötü olduğu için daha rahat bi maç çıkardığmız doğrudur ama doğru kadro çıktığında bu takım 7 de 7 yapabilecek güçte.Malesef eksikler yüzünden doğru kadroyu kurabiliyoruz.Başımızdaki taktik deha son 8 maçta adam gibi kadrolar kurabilseydi rakiplerimize fark atmıştık.Kerem i bile hep eksikler sayesinde gördük düşün yani.
Ozanida boyle bi donem oynatmisti. Standard Terim iste

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitter'a girersen bizimkilerin (biatçıların) yeni Messias yarattığını görürsün (Terim)

Miden bulanır.

Aynen bu olacak: Göztepe maçının ilk 11'iyle maça başlayacak.

Sonra TS maçı olası puan kaybınde bir sonra ki maçın ilk 11ini açıklıyorum.

Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson, Ömer, Babel, Feghouli ve Falcao.

Eğer TS maçında puan kaybedip bir sonra ki maçta bu kadroya yakın 11'le maça başlamazsa ben bir daha Terim başlığın altında bir şey yazmam.

Aynen bu olacak: Göztepe maçının ilk 11'iyle maça başlayacak.

Sonra TS maçı olası puan kaybınde bir sonra ki maçın ilk 11ini açıklıyorum.

Muslera, Yedlin, Donk, Marcao, Saracchi, Etebo, Gedson, Ömer, Babel, Feghouli ve Falcao.

Eğer TS maçında puan kaybedip bir sonra ki maçta bu kadroya yakın 11'le maça başlamazsa ben bir daha Terim başlığın altında bir şey yazmam.

Kisir döngü diyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan sonra defans ve orta sahanın değişeceğini sanmıyorum sadece forvet değişirse değişir

Bir bek lazım bu kadroya bir de Mostafa

Falcao vs. gelince oyun planının içine edildi

Eğer yine gençler ile sahaya çıkarsak bir şansımız var.

Etebo sağ bek oynamalı. Şener’den ne kadar kötü oynayabilir ki ?

Geri
Üst Alt