fbnin bay haftasında fbyi üzmeyecek skorlara ayarlarlar hem bu maç için hem bjk maçı için.
Kimsenin endişesi olmasın. Biz iki maç almış olsaydık o 6 maçtan bjk maçında tur atardık.
Trenin maalesef kaçtığını düşünüyorum, ikincilik bile zor hatta.
Kendimi TSye kaybetmezsek 3. eğer bu maçta da bir kayıp olursa en kötü dördüncülüğe hazırladım.

Bu satırları yazdıranlar utansın....
sence kim utanmali ?

sence kim utanmali ?
En çok Fatih Terim ve yönetim.

Biri federasyona karşı hakkımızı arayamadı, diğeri de forma adaletini sağlayamadı.
Sayacağımız bir 11 bile oynatmadı iki senedir. İstikrarsız başarılı olduğumuz tek bir sezon yoktur.
2010 yılında bile kötü de olsak belli 11 vardı. Kavga, kaoslar da cabası.

Oturup benim utanacak halim yok herhalde.

En çok Fatih Terim ve yönetim.

Biri federasyona karşı hakkımızı arayamadı, diğeri de forma adaletini sağlayamadı.
Sayacağımız bir 11 bile oynatmadı iki senedir. İstikrarsız başarılı olduğumuz tek bir sezon yoktur.
2010 yılında bile kötü de olsak belli 11 vardı. Kavga, kaoslar da cabası.

Oturup benim utanacak halim yok herhalde.
sadece merak ettim, soylediklerine harifiyen katiliyorum., bu sondaki seyi neden dediniz onu anlamadim.

sadece merak ettim, soylediklerine harifiyen katiliyorum., bu sondaki seyi neden dediniz onu anlamadim.
Hep belirttiğim için aynı şeyleri Mehmet bey, merakınızı garipsedim sanırım. Belki de yorumlarıma denk gelmediniz... Yoksa kötü niyetle demedim ben de. Sizce kim utanmalı dediğiniz de sanki taraftar olarak bizim de payımız varmış gibi geldiği için kendi adıma yanıtladım.

Şimdi biz bunları yendiğimiz halde bile şikeciler ile puan farkı 1 oluyor, yine geçemiyoruz. Biz fenerin önüne geçene kadar bjk puan kaybetmemeli.

Alanya-FB maçının olduğu hafta geçtik geçtik yoksa geçemeyiz o yüzden BJK sürdirekt gitmeli keşke AGücü'nü yenselerdi.

Koptuk - Kopacağız, her şey Bitti - Bitmedi, şampiyonluk Gitti - Gitmedi muhabbetleri sezon başından beri yapılıyor işte bu en keskin viraj puan avantajımızı kaybedeli çok oldu zaten burada da puan kaybersek Ligden kopacağız ve bitecek. 3 puan zor bence, son haftaya aldanmıyorum.

Vişça denen puşt bir çuval inciri berbat etti

ulan eskiden şampiyonluk zora girince forum olarak yiğit yada sergenden birini aforoz edip ipleri elimize alabiliyoduk

bu sene iki kozumuzu birden oynadık hala öne geçemiyoruz bu ne cenabetliktir
Hocamız sağolsun.

Vişça denen puşt bir çuval inciri berbat etti

ulan eskiden şampiyonluk zora girince forum olarak yiğit yada sergenden birini aforoz edip ipleri elimize alabiliyoduk

bu sene iki kozumuzu birden oynadık hala öne geçemiyoruz bu ne cenabetliktir

Cop takimlara 3-4 gol yerken yenilirsen, ses cikarma hakkin yok.

okadar bos bos puanlar kaybettik ki, inanilmaz.

normalde suan rahat bir 9 puan fark atmis olacaktik.

Simdi beklersin iste, fener ve 8jk puan kaybetsinde gecebilirmiyiz diye.

kazanıp neler olacagını izleyelim bakalım. karışacak ortalık

Bjk maçına kadar olan maçlardan en zor ve kritik olanı bu maçı geçebilirsek kupa finaline konsantre olmuş ligi bırakmış düşüşteki antalya canını kurtarmış stressiz konya ve o maça kadar düşmesi kuvvetle muhtemel gençlerbirliği maçları daha kolay olacaktır göztepe maçındaki oyunla hırs ve istekle kazanırız umarım aynı şekilde olur takım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzon hücum anlamında ve aslında genel anlamda büyük düşüşte biz Göztepe maçındaki oyun akışkanlığını bozmaz ve iyi konsantre olursak bu maçı alırız.

Geri
Üst Alt