Mohamed negatif ama kural gereği yok galiba

Öncelikle merhaba normalde böyle bi mesaj yazmak adetim değildir hiç bir zaman çünkü genelde böyle mesaj yazıp takımı eleştirenlere her zaman ben eleştirmişimdir iyi gün taraftarı mısın diye
Bu da şöyle düşünülmesin yani eleştirdiğini yapıyo, sen iyi gün taraftarı mısın demeyin bana ben kötü gün taraftarıyım, ben en kötü günlerde bu takım için neler neler yaptım, kavgalar ettim yumruk yumruğa sopalarla kavgalar ettim, ben forma aldım en kıt zamanımda forma aldım, maçlara gittim her şeyi yaptım. Yapmaya da hazırım daha fazla ne varsa Galatasaray için her şeyimi vermeye hazırım abi, canımı da vermeye hazırım her şeyimi de vermeye hazırım. Ama kusura bakmayın ben bunları yaparken benim gibi bir sürü insan bunları yaparken
o günlerden bi kare

1539813396896.png

sıfatlarına tükürdügüm tinercılerı kazansınmı kazanmasınmı bilemedım

bizim takıma güvenemedıgımızden

Sivasspor 0 Besiktaş 0

Kazansak mı acaba????

Kazanıp önümüze bakacağız aynı hafta antalya galibiyeti ile fenerin üstüne çıkıyoruz.

Yenersek ciddi ciddi potaya gireriz. Ama bence berabere bitecek mac

ts bizden daha çok nefret ediyor. ifb'ye yarayacak bir skor almaya çalışacaklardır. bir de timsah faktörü var. zor maç olacak.

ulan rize maçında saldırmayıp 1 ptye yatsak yendiğimizde fb'nin önüne geçiyorduk.

Yenemeyiz maalesef

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt