3. lük mücadelesi. Onun dışında bir anlamı yok.

geçen hafta kerem gezgin oynarken pas alışverişi yapacağı halil vardı 4-5 al ver denemesinden 2-3 tanesi işliyordu şimdi koymuş babeli babel zaten 25 dk solda kalan dakikalarda da sola çekiyor. Şimdi ilk keremi çıkartır

Geçen maçta gol yediğimizde bu maçı çeviriz diye düşünmüştüm ama bugün gol atsak bile kazanamayız. Şampiyonluk yarışında bende varım maçına dostluk maçı modunda çıkmışız. Marcao dışında iyi oynayan adam yok.

Ulan sakat kaleciye karşı koca 45 dakika kaleyi bulan bir şut bile çekemedik

Hepsi geberik , maca falan zorla cikmislar sanki.

hoca Allah aşkına kereme taktik verme öğüt verme sen kimseye yaa elini değdigin adamın içine ettin be onyekuruyu mustafayi rahat bırak be adam çek elini yaa. Babelini de fegini de al defol yaa.

Ts'de iş yok boşuna korkuyoruz. önde bassak 2 tane saplamıştık

İlk yarı özeti

Bizde Emre’nin ceza sahası içinde cıkız vuruşu ve korner

Trabzon’da 2 etkili 1 cıkız şut, Muslera çıkardı

Bir de kornerden gelen ortada ceza sahası içinde arka arkaya 2 Trabzonlunun kafası ve direkten dönen top

Atakta ne yapmaya çalıştığımıx bell değil yine

Defansta dikkatli gibiyiz ama şanslıydık

Ortasahada basmak yok, sahamıza çekilmeye çalışıyoruz

Rakip önde bastığında çıkmakta zorlanıyoruz yine

50 tane korner 10 tane duran top oldu golü geçtim 1 tanesine biz vuramadık ya bari vurun yine gol olmasın takım duran top kullanacak olurken arkamı TV'ye dönüyorum.

Babel olmasa Uğurcan'ı göremeyiz kaç tane top indirip servis yaptı daha ne istiyorsunuz? adı çıkmış 9'a inmez 8'e misali asıl Kerem eziliyor.

Ne yapmaya çalıştığımızi gerçekten anlamıyorum. Bu kadar ts a oyun oynatmayı nası yediriyordunuz kendinize. Taktik falan da değil ha bildiğin oynayamıyoruz.

Yazıklar olsun aldığınız paraya, o formayı terletmediginiz her dakikaya. Diyecek bir şey bulamıyorum.

GSC Mobile App

Fatih Terim'İn olduğu her sezon böyleyiz. Sonra taktik falan yok dediğimizde olay çıkıyor. Bir diğer konu, kafa hakimiyeti en yüksek takımlardan biriyiz, belkide en iyisiyiz. Bir duran top yanlışlıkla orta açılıp yanlışlıkla bizimkilerden birisinin kafasına çarpmaz mı? Terim böyle bilgili bir elemandır takıma korner bile çalıştırmıyor.

Göztepe gibi kek rakipler gelmeyecek her zaman karşımıza niye bu kadar şaşırdınız yav

Geri
Üst Alt