Ümit Davala
Levent Şahin
Necati Ateş
Hakan Balta
Selçuk İnan
Riera
Şu ekibe bakar mısınız bir tane üst düzey lisansa sahip antrenör yok.
Galatasaray Aş Evi.
Ne bekliyordun?
Ülke nasıl yönetiliyorsa futbol takımlarıda öyle.
Herkes torpil sayesinde bir yerlere variyor şu ülkede

Ah benim bir Göztepe galibiyeti ile bu takımın şampiyon olacağını zanneden iyi niyetli saf renktaşlarım benim ah. Bjk puan kaybedince bayram eden saf renktaşlarım. Dünya sizin hatırınıza dönüyor yemin ediyorum.
Onlardan biri bendim utaniyorum maalesef izledigim Galatasaraydan.ben zannediyorum ki goztepeden sonra takım refleks gösterir.yaziklar olsun

Ümit Davala
Levent Şahin
Necati Ateş
Hakan Balta
Selçuk İnan
Riera
Şu ekibe bakar mısınız bir tane üst düzey lisansa sahip antrenör yok.
Galatasaray Aş Evi.
1 sene boyunca yatarak para kazanan hakan balta ve futbolu 3 sene önce birakip yattigi yerden 3 sene daha para alan selcuk inan kime ne ögretecek acaba?

Bu takımda Mohammed kerem fernandes hariç hepsi ile sene sonu vedalaşmalıyız belki onyekuru da bir sene şans verilmeli geri kalan hepsi şutlanmalı

Vallah ona cok üzülüyorum adam havalimaninda haber bekledi..
Yav ne alakası var? Ondan sonra bir kez daha geldi bize kiralık. Bizde şampiyon olup parladıktan sonra da Lyon'a kaçtı işte. Adam da haklı bir yerde kim ne yapsın Galatasaray'ı Lyon isterken?! Bizi yıllar içinde bu hallere getirenler utansın.

tüm imkanlarımızla bjk'yi destekleme vakti geldi ey ümmeti muhammed.

emre bilmemneoğlu'nun takımı şampiyon olmaması lazım.

Birdaha ki sezon o kadar çom gitmesi gereken adam var ki ayrıca Arda turanı seneye bu takımda tutanda haindir netttttt adam bitmişşş bitmişşşşşşşş afedersinüz ama makatından soluyor

Galatasaray'ın başında başka bir hoca olsaydı ve Fatih Terim boşta olsaydı, Fatih Terim'in yalama arkadaşları inletiyordu medyayı istifa haberleri, Terim güzellemeleri ile.

Azıcık utanması varsa, bahsettiği gibi Galatasaray sevgisi varsa birazcık hemen maç sonu istifa etsin. Yakıştırıyorsa Galatasaray'a şu takımı, şu oyunu kalsın, tepe tepe kullansın kulübü.

bu sonuçta bir çok maç gibi net olarak "teknik direktör ve antrenör yetersizliğidir".

Geri
Üst Alt