GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 19

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,2K
Sayfa
19/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
Hoca bireysel hata vızırtısı yaptı geçen hafta Luyindama Saracchi banko oynamaz Linnes'i çoktan çizdi, Taylan ve EmreK'ya düğünden gıcık.

Muslera
Şener Donk Marcao EmreT
Etebo
Arda Gedson EmreA Babel
Mostafa

Çıkarsa şaşırmam.

Bence olması gereken

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Kerem Gedson Taylan EmreK
Halil Mostafa

4-4-2 yada Kerem Halil Mostafa ile 4-3-3 oynamalı.​
Emre kılınc sağ açık değil miydi sivas da kerem sola emre k.dagda daha iyi olmaz mı

Taylan yerine etebo oynatana hain derim, Taylan sakat veya virüs olmadığı sürece musleradan sonra gözü kapalı yazılması gereken ikinci oyuncudur
Ne fikstürü artık aklımızla alay ediyorlar kalmış 6 maç, ne fikstürü!!!

Gedsonun oynadığı her maçı kaybetmeye mahkumuz. Taraftarı kandırıp oyun içinde yok lan bir de Ndiaye vardı. Emre Akbaba bile Trabzon maçında bunun yerine girince bir tık daha iyi oynadık.

Muslera
Şener Luyi Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Feg Emre K Kerem
Halil
(Çıkması gereken)

Muslera
Şener Luyi Marcao Emre T.
Etebo Emre K.
Feg Emre A. Arda
Babel
(Çıkacak 11)

Bu sosyal medya da Sebahattin Şirin'e salladığınız kadar bu anonim, ne olduğu belirsiz hesaplara sallasanız azıcık.

Şu hale bak. Şu hesapların masum olduğuna inanan var mı? Adamlar detayına kadar kadroları, transferleri yazıyor. Ölümüne hoca savunuyor. Hele bi kim olduğunuzu yazın hadi.

Profil foto yok, isim yok bir şey yok. Paralı askerler işte.

terim şimdi nerden çıktı bu maç ne güzel tatil yapıyoduk diyodur
Yenildikten sonra bende cok elestiriyorum hocayi ve son 2 senedir yanlislari dogrularindan cok ama .Ben anlamiyorum sabah aksam soyle sacpa sapan elestirip elinize ne geciyor kendi kendinizi tatmin etmek ne isinize geliyor Yok ayak tenisizi yok tatil hep bos muhabbetler bi ise yaramayacak muhabbetler

Muslera
Linnes/sener-luyi-marcao-sarachi
--‐ ----------- Etebo------------
Kerem -- emre akbaba----- emre kilinc
Halil
Mohamed

💥 Tamamen yeni bir kadro bizi bekliyor?

Hadi bakalim dogrumudur !?
Taraftarın yeni kadro beklentisi

kerem yusuf
Uğur uçar-ışık kaan-ozor-luş
Kerem-Bartuğ-mülayim erdem-cafercan
Özgürcan-halil

terimin yeni kadrosu

muslera
Şener-donk-marcao-saracchi
Feg-etebo-ömer-akbaba-arda
Babel

yeni kadro çünkü ömer akbaba arda marda son zamanlarda oynamıyodu

Etebo'yu merkezde Şener-Ömer ikilisini bekte ve Arda'yı sol kanatta görür gibiyim tabi forvette de Babel var, Biraz umutlanmak istiyorduk ama hoca izin vermeyecek gibi bari Beşiktaş kazansın.

Senaryo yu netleştirmek adına soruyorum
Paşa nin puanı kritik. kalan 5 veya 6 maçında kiminle oynuyor da banko 3 puanı var da başakşehir e yenilip onu kurtarıyor?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kpaşanın, fb den sonra alanya erzurum agücü ve sivas maçları var. Bu maçların hepsinde kpaşayı kollayıp başaka ve fbye verdiği puanları telafi edebilirler, müsait maçlar yani.

Sürpriz felan beklemiyorum artık bu saatten sonra.Şunun şurasında Mayıs'a ne kaldı.Hocanin tek yapacağı değişiklik "lider oyuncu eksikliği nedeniyle Arda Turan'ın oynamasıdir(seri maç kazandığımız dönemlerde Arda hep ilk 11'di).Aynen Göztepe maçında olduğu gibi rakibin ekdikleirnden faydalanıp 3 puanı alalım.Sonra önümüz açılacaktır.Öyle güzel futbol oynayalım felan demek de hayal.Onun için sezon başı fiziksel hazırlığın,sezon içi taktik-teknik idmannlarin felan tam olması lazım.Biz de zaten onlar eksik olduğu için bu halde giriyoruz final maçlarına.

Geri
Üst Alt