GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:37 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Nisan Sayfa 55

Alper Altun ·

Cevap
1,9K
Okunma
79,4K
Sayfa
55/94
GAntalyaspor01Galatasaray24 Nisan
halil forvet arkasında serbest olarak oynamalı artık kanattamı oynar merkezde mi olur bilemem ama ileri uçta olamayacağı kesin

Kerem-Mostafa-Halil hücum hattına dönmemiz lazım bi an önce

Şimdi Sinyor Terim ne yapar size söylim

Halil'i çıkarır Babel'i alır

Sonra Emre Akbaba'yı çıkarıp Feghouli'yi alır

Fişimizi çeker

Muhammet enaz 60 ta oyuna alınmalı ,ikinci yarı başı hiç sanmıyorum alacağını ,işin kötüsüde babel yedeklerdeyse muhammet halil kerem üçlüsü oynatmaz gider keremi ya da halili keser babel muhammet kerem veya halil yapar.80 gibi de fegi ya keremin ya halilin yerine alır.umarım dkk 65 te enaz 2-0 önde olalım buyüzden yoksa yenilir,1-0 öndeysekte berabere bitiririz en iyi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gercekten Bjk nin fikstürüne bakiyorumda 3 hafta üst üste zor maçlari var, Rize,Hatay,GALATASARAY bu 3 maçta 0 çekerlerse şaşirmam, gerci hakem kollamasi devam ediyor Cücü öyle komik penalti çaldıki evlere şenlik, ben yinede büyük şikeci Fb yi daha şansli görüyorum..

Feghouli demeyin ya. O keli artık görmek bile istemiyorum. Resmen bilerek oynamıyor. Sağ forvet Halil yada sağa babeli filan alıp Mustafa'yı oyuna alması lazım onun dışında eldeki en iyi kadro. Belki Lyundama ve Saracchi olabilirdi. Ona bişey diyemem ama geçen haftadan sonra bazı futbolcuların bir daha 11 e girmesini istemiyorum. Hocaya çok kızdım halende kızıyorum bazı tercihleri maceraları için ama anladım ki bazı oyuncuları oynatmamasida boşuna değil. Kaç hafta feghouli oynamıyor diye kızdik. Adam futbolu unutmuş. Hocada ne kadar suç varsa bazı futbolcularda da okadar suç var. Başkan aslında çok doğru söylemiş..

Geri
Üst Alt