SL 20/21 H:37 | Fenerbahçe 3-2 Kasımpaşa | MS | 25 Nisan

bunlar nekadar rezil bi kulüp ya gol sonraki müziklerde bizim mostafanin transfer müzigi caliyor

ifb baya iyi oynuyor
Paşa'nın ceza sahasının hemen dışında s.vuruş alması gerekirdi o pozisyonda

Normal sonuç kasımpaşa gibi takımlara puanları saçmasaydık bizde. Kasımpaşanın ne olduğu ligdeki durumundan belli zaten

Yaw he satış her mac aynı tantana.
Herifler inanmış şampiyonluga önde basiyorlar 1. bölgeden cikartmiyorlar biraz da bu perspektiften bakin. Biz ts maçınd şampiyonluk macına cıkıyoruz adamlar üzerimize gelemiyor şutumuz yoktu maçta
Satış ağır bir itham olmuş olabilir de nasıl feneri izleyip "şampiyonluğa inanan ve önde basan bir takım" gördünüz anlamadım?:)Bomboş, organizasyon yok diziliş yok, rakipler rezil.Bulduklari 3 gol de duran top.Her bjk veya fb maçının konusunda mutlaka çıkmayan kartlara komedi gibi penaltılara rağmen övmeler yapılıyor. Yok ben almayim dün bjk nin müthiş şampiyonluk inancı tam uzay futbolunu yeni övdüm de geldim

Ne bekliyordunuz ki zaten.

sikeciler.jpg

Kpaşa nın oynadığı şuursuz futbolu Emre’ye irfana falan bağlayanlar görüyorum, şaka mı bu ?

Evet biraz toparlandılar Erol’dan sonra ama bugün izahati yok kpaşa tuhaf şeyler yapıyor sahada az dikkatli izleyin maçı , oyuncuların tavrını

Hoş 2. Yarı 3-1 den dolayı az gürlemeye çalışırlar göze batmamak için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt