Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 748
Neyse ki bjk kazandı. bu ahlaksızbahce'yi sampiyon yaptırtmayacagız
BJK Oyuncu kalmadi .
Sindi Rizespor , Hatay ve Galatasaray !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki bjk kazandı. bu ahlaksızbahce'yi sampiyon yaptırtmayacagız
Iddiasiz Antalya bile ölümüne defans yaparken kümede kalmaya oynayan bu dürzülerin böyle oynamasi normal mi?Kpaşa nın oynadığı şuursuz futbolu Emre’ye irfana falan bağlayanlar görüyorum, şaka mı bu ?
Evet biraz toparlandılar Erol’dan sonra ama bugün izahati yok kpaşa tuhaf şeyler yapıyor sahada az dikkatli izleyin maçı , oyuncuların tavrını
Hoş 2. Yarı 3-1 den dolayı az gürlemeye çalışırlar göze batmamak için
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlar küme düşüyor niye puan almaya gelmesin. Fener iyi oynuyor.Sonuca şaşıran var mı ? kasımpaşa puan almaya gelmemiş ki öyle bir düzensizler ki sahada her an açık verebiliyorlar.
Satış ağır bir itham olmuş olabilir de nasıl feneri izleyip "şampiyonluğa inanan ve önde basan bir takım" gördünüz anlamadım?Bomboş, organizasyon yok diziliş yok, rakipler rezil.Bulduklari 3 gol de duran top.Her bjk veya fb maçının konusunda mutlaka çıkmayan kartlara komedi gibi penaltılara rağmen övmeler yapılıyor. Yok ben almayim dün bjk nin müthiş şampiyonluk inancı tam uzay futbolunu yeni övdüm de geldim
Neyse bir şey yazmayacağım. Umarım Beşiktaş takılmaz Rize'de.
Iddiasiz Antalya bile ölümüne defans yaparken kümede kalmaya oynayan bu dürzülerin böyle oynamasi normal mi?
Puan almak demek berabere bitirmek demek senin karşında denk bir rakip yok hurra oynarsan gol yersin, mesela dün antalya bizden puan almaya oynadı kazanmaya değil.Adamlar küme düşüyor niye puan almaya gelmesin. Fener iyi oynuyor.
Bizim stoperlerin 3 yılda atamadiği golü adam 3 ayda attı.
Belkide diğer maçlarda garanti almislardirIddiasiz Antalya bile ölümüne defans yaparken kümede kalmaya oynayan bu dürzülerin böyle oynamasi normal mi?