⚽ SL 20/21 H:38 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 28 Nisan

Yoruldum maçı izlerken yoruldum.
İttir kaktir modu açtık ama bjk kaybedecek gibi durmuyor Rize maçından baya ümitliydim 3 0 olduktan sonra oynamak geldi akıllarına.

GSC Mobile App

Duzgun konusalim

Herif ztn fransiz takimina gitmek istiyordu. her kamera cektiginde huzunlu bakmasina gerek yok ayriyetten de yendik hocama paye cikarayim gidip
Gulse
Şuna bak puan kaybedecegiz niye guluyor bu fbli ft iyi yapmis cikararak falan diyecektin. Herifin kameralarin onu cektiginden bile haberi yoktur belki

Ona takipcilik denir oraya o kosulari yapmayan adamlar var adam o takiciligi sayesinde 4 puan kazandirdi takima .Gelmis fenerli bjk gibi yorum yapiyorsun.
Sana mı kaldı lan benim Galatasaray'lılığımı sorgulamak. En ufak şeyde yok dış mihraklar, vatan hainliği kafası bu. Bir siz çok biliyorsunuz. Ulan aynı maçı izledik. Baya şansa bala.

Şampiyonluk ümitlerimizi koruduk 🤣

Hocam oyunda cikacak oyunculari onceden mi belirliyorsun anlamiyorumki isler ne zmaab kotu gitse direk Emre K ile M.o cikariyor bide bu adami sen istedin Gedsonda israr ettigin gibi M.o neden israr etmiyorsun.

Şu sahada ki hangi oyuncu Fener veya Beşiktaş oynayabilir…
Muslera hariç…

Aynen bende onu diyorum..
Daha ligin başı bjkye bok atılırken kadrosun iyi olduğunu söyleyen adamım.ve bunu sadece bizim tataftar bütün yorumcular söylüyordu.İşte bu yüzden bizim ülke futbolundan hiçbir halt olmuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana mı kaldı lan benim Galatasaray'lılığımı sorgulamak. En ufak şeyde yok dış mihraklar, vatan hainliği kafası bu. Bir siz çok biliyorsunuz. Ulan aynı maçı izledik. Baya şansa bala.
Iliklerim sagini solunu aglama son dakikada cok acittik fena acittik top oynamadan 3 puan korkuyorsunuz oluyorsunuz korkudan bu halimizle bile sampiyon olacagiz diye bala mala cakti golu ohh kudurun kudurun.

Bu sonuç hocayı kurtarmaz, berbat bir oyun. Babelin şutlarından medet umabilirsin ama o durumda çıkacak adam mohemed midir peki. Gole ihtiyacın var ve sen maçın bitimine 40 dk kala kafa vuran şut atan ve sahadaki tek forvetini çıkarıyosun. Kazanmamız bu saçmalığı örtemez. Ne yaptığını bilmiyosun hoca sezon bitse de gitsen artık verem olduk.

Mohammed'ide küstürelim, o kadar kötü oynuyoruzki rakipler de bize uyuyor, arada bjk maçina baktim resmen bizim maç agir çekim...bu kadar yavaş oynayan 1500 pas yapan bu 1500 pasin 1400 tanesini kendi yari sahamizda yapiyoruz ve Donk Marcao Muslera üçlüsü yapiyor..

Geri
Üst Alt