Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.388
- 32.171
- 2.318
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bir şey hocam. Tüm yönetim Fenerbahçeli. Hatay'ın basireti bağlanmış. Baskıyı kaldiramaz küçük takımlar. Kendi hsline bırak gayet iyi olurlar. Göze takıldı mi biterler.senin kulağın kesiktir. hatay'ın bu maçı satacağına dair söylentiler var mıydı memlekette maçtan önce.
Fatih terimi tebrik et bu gurur onunrakiplerimizi tebrik etmek onurlu davranıştır
Yok öyle bir şey hocam. Tüm yönetim Fenerbahçeli. Hatay'ın basireti bağlanmış. Baskıyı kaldiramaz küçük takımlar. Kendi hsline bırak gayet iyi olurlar. Göze takıldı mi biterler.
Bakınız son haftalarda şampiyonluğu veren Sivas, Alanya
Yav Murat reise yüklenme . Savunulacak bir şey de yok yani
Ben de diyorum ki sen Sahada olanları goremiyorsun savunma böyle yapilirsa her maçta 10 gol olur bjk bizden iyi zaten konunun bununla ne ilgisi var Hatay'ın ne iddiası var diyip adamları pikniğe çıkarmışlar bunu görmeyip bjkyi guzelliyorsunuz hadi bakalım haftaya da girsinler bu kadar pozisyonun 5te birine görelim ne kadar takımlarMaçta bir şey yok hocam. Beşiktaş'ın bizden daha iyi olduğunu kabullenemiyorsunuz o kadar.
Daha fazlası var. Adamlar bitik oyuncuları kendine getiriyor. Bizde fb de bitiriyoruz.gezzal falan iyi hos ama lalic denen eleman da en az onun kadar büyük topcu
bizde böyle yetenekli bir tane oyuncu yok
tüm sezon boyunca 40 yasindaki babil, kiz gibi sahada gezen kilinc veya ardaya bel bagladik ft yüzünden
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ligin en iyi kadrosuna sahibiz.Lakin ligimizin çer çöplerini toplayanlara şampiyonluğu verdik.
rıdvan bizim takımda 2 maç üst üste oynayamazdı zaten hoca ali yavuz gibi yunus gibi süleyman luş gibi dandik bir kulübe kiralayıp hayatlarını bitirirdi. Sergen de imkansızlıktan oynattı ama sonuçta verim aldıjüri felan diyoruz da sergen bu sene çok büyük hocalık yaptı rıdvandan tutun ghezzal rosier hepsine dokundu
yeteneği falan geçtim iyi futbol akıllı, futbolu bilen oyuncularla oynanır. bizde gerizekalı oyuncu dolu. her hafta biri gol yediriyor.bu adamlarla sahaya nasıl doğru yayılacaksın.Bizde solda hala Ömer ile kanser futbolu izlemek zorunda kalak