SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeteneği falan geçtim iyi futbol akıllı, futbolu bilen oyuncularla oynanır. bizde gerizekalı oyuncu dolu. her hafta biri gol yediriyor.bu adamlarla sahaya nasıl doğru yayılacaksın.

işin acı kısmı hadi ömerle bu durumu yaşıyorsun.. diğer oyuncular saracci ve sakat emre.belki ömer kadar değiller bunlarda gerizekalı.
Bence taktik deha hocamız dan kaynaklanıyor. 60 dakika yan pas geri pas, bizim oyuncular uyuma moduna giriyor

Aslında bu senenin favorisi fenerdi bana göre. Adam gibi hocaları olsa şuan farklı olurdu. Birde sırf biz almayalım diye İrfan ı alıp forvet almaları şampiyonluk kaybettirdi.
Biz de kendi kendimizle boğuştuk. Yönetim teknik direktör atışması, basiretsiz yönetim,zemin,Belhanda diyerek bir seneyi çöpe attık.

Valla bjk oynuyo diyosunuz ama benim gördüğüm kalesine klas bir kafa golü. Karşı karşıya kaçıran aynı adam ve sürekli 3 Hatay savunmacısının arasında kimse tarafından tutulmayan bir bjkli ve gol. Ben birtek bunu izledim. Sizi bilmem
Olurmu renktas bjk ucuyor 🤣 bizr karsi 100 de 100 motivasyonla oynayan rakipler bu sekiztasa karsi nasil oluyorsa kendi kalesine atar defans yapmaz 😂

Yav Murat reise yüklenme . Savunulacak bir şey de yok yani
Bir değil iki değil Hatay'ın bu yıl yaptıkları bini geçti
Hadi birinciye tamam dersin ikinciye yok tesadüf dersin ama yok
Bunlarda kesin bir şey var bu yıl
Bizim maçtan önce bir de garip garip açıklamalar yapıyorlardı o zaman ayrı sinir oldum
Şimdi ayrı sinirimi bozdular
Dalgasındayım ya , yükleniyorum gibi görünse de , bilir o.
Hakikaten ülke futbolu psikoloji bozuyor. Sosyal medyası , kulüplerin açıklamaları rezalet.
O yüzden çok ciddiye almamak lazım , olan bizim kendimizi harap ettiğimiz oluyor o kadar.

Olurmu renktas bjk ucuyor 🤣 bizr karsi 100 de 100 motivasyonla oynayan rakipler bu sekiztasa karsi nasil oluyorsa kendi kalesine atar defans yapmaz 😂
Renktaş kim ne derse desin bu sene bu lig benim gözümde temiz değildir. Bizim yaptığımız mallıklar ayrı ama buda su götürmez bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt