Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.299
- 2.844
- 648
Vallahi hiç üzülmedim.
Fener olmasın da ne olursa olsun. Zevkle izleyeceğim çöküşlerini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az daha zorlasan kanatların çıkacak5 tane atılır mı be
oha kara kartal
yarın yenersek öyle bir durum yok ( pardon fener yenerse )Arenada tinerciler şampiyonluğu kutlarsa yönetiminden teknik heyet ve futbolcularına kadar alayı defolup gitsin.
Nasıl rezil bir şampiyonluktu değil mi. Basaksehir eliyle verdi sampiyonlugu2 sezon önce şampiyon olmuş hoca
nesi nostalji acaba?
geçen sezon ne olduğunu biliyoruz
bu sene de başarısız oldu olabilir
@Keramettin TANRIVERDİ doğru mu?İsmin Tahir Cock olacak hazırlan
Ali koç bir şekilde para bulur, asıl coken biziz.Vallahi hiç üzülmedim.
Keşke ikinci yarı başlamasa.
Atamayanlar degil yedirenler verdi sampiyonlugi prof.oyuncu gol kacirabilir ama o ladar net hata yapamaz 1 kere yaparsin 2 .yi yapmazsin bizimkiler ayni hatadan 5veya 6 tane gol yediler bu senesaraççi, donk, linnes, luyindama yedirdikleriyle
kerem aktürkoglu ve halil dervişoglu da sivas ile karagümrük maçlarında kaçırdıklarıyla şampiyonlugu verdiler.
Bizim Gsliler var diyordum ben de ilk başta Gökhan Zan, Ömer Erdoğan felanDalgasındayım ya , yükleniyorum gibi görünse de , bilir o.
Hakikaten ülke futbolu psikoloji bozuyor. Sosyal medyası , kulüplerin açıklamaları rezalet.
O yüzden çok ciddiye almamak lazım , olan bizim kendimizi harap ettiğimiz oluyor o kadar.
7+ ya gir iddaa da işte fırsat maçı.Keşke ikinci yarı başlamasa.
Bu mal topluluğu yenilir yiğenim...Bu sezon ne rezil puan kayıpları yaptığımızı hatırla sadeceyarın yenersek öyle bir durum yok ( pardon fener yenerse )
Aslında bu senenin favorisi fenerdi bana göre. Adam gibi hocaları olsa şuan farklı olurdu. Birde sırf biz almayalım diye İrfan ı alıp forvet almaları şampiyonluk kaybettirdi.
Biz de kendi kendimizle boğuştuk. Yönetim teknik direktör atışması, basiretsiz yönetim,zemin,Belhanda diyerek bir seneyi çöpe attık.
mizah olarak algıladımAz daha zorlasan kanatların çıkacak![]()
Onyekurunun yanında nkodounun esamesi okunmuyordu ya bu seneye kadar kağıt üstünde tabi ki onyekuru daha ustundu..
Bjk çok mu para harcadı transfere hahahaha ... bence sen yazdıklarını bir gözden geçir renktas