SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke ikinci yarı başlamasa.

2 sezon önce şampiyon olmuş hoca
nesi nostalji acaba?
geçen sezon ne olduğunu biliyoruz
bu sene de başarısız oldu olabilir
Nasıl rezil bir şampiyonluktu değil mi. Basaksehir eliyle verdi sampiyonlugu

4 senedir b.k gibi oyun. Avrupada rezil etti. Daha ne yapsın. Bir kulak arkamız kaldi

saraççi, donk, linnes, luyindama yedirdikleriyle

kerem aktürkoglu ve halil dervişoglu da sivas ile karagümrük maçlarında kaçırdıklarıyla şampiyonlugu verdiler.
Atamayanlar degil yedirenler verdi sampiyonlugi prof.oyuncu gol kacirabilir ama o ladar net hata yapamaz 1 kere yaparsin 2 .yi yapmazsin bizimkiler ayni hatadan 5veya 6 tane gol yediler bu sene

Dalgasındayım ya , yükleniyorum gibi görünse de , bilir o.
Hakikaten ülke futbolu psikoloji bozuyor. Sosyal medyası , kulüplerin açıklamaları rezalet.
O yüzden çok ciddiye almamak lazım , olan bizim kendimizi harap ettiğimiz oluyor o kadar.
Bizim Gsliler var diyordum ben de ilk başta Gökhan Zan, Ömer Erdoğan felan
Ama yöneticiler acayip karıştırıyor ortalığı öyle böyle değil

Aslında bu senenin favorisi fenerdi bana göre. Adam gibi hocaları olsa şuan farklı olurdu. Birde sırf biz almayalım diye İrfan ı alıp forvet almaları şampiyonluk kaybettirdi.
Biz de kendi kendimizle boğuştuk. Yönetim teknik direktör atışması, basiretsiz yönetim,zemin,Belhanda diyerek bir seneyi çöpe attık.

Kadro konusu fener üstünden yapılsa kimse ses edemez zaten hem çok geniş bir kadro hem de büyük paralar harcandı..ama bakıyorsun adam gelmiş büyük para harcamadan iyi takım kurulmaz diyor bjknin kaç para harcadığını bile bakmadan..

Lig bitti bitecek ama bizim sag bekte Sener Özbayrakli, sol bekte Ömer Bayram oynuyor. Ikisini toplasan 1 Süper Lig futbolcusu etmez. Yalandan iki karambol golü atti diye müzmin sakat ve faydasiz bir oyuncuya yeni sözlesme yapacaklar. Bu saatten sonra Falcao, Feghouli, Babel, Arda gibi futbolcu eskilerinden katki beklemeye devam edersek 2 sene daha sampiyonlugu falan unutun derim. 22-19-16 olur sana 22-21-16, eger biz akillanmazsak.

Onyekurunun yanında nkodounun esamesi okunmuyordu ya bu seneye kadar kağıt üstünde tabi ki onyekuru daha ustundu..
Bjk çok mu para harcadı transfere hahahaha ... bence sen yazdıklarını bir gözden geçir renktas

evet bizim iş bilmez taraftara göre esamesi okunmuyordu. Ama futbolcudan anlayan adamlar aralarında çok fark olmadığını görüyordu.
daha dün gibi aklımda ligin ilk haftalarında bunların kadrosunun iyi olduğunu söylediğimde bana laf sokmaya çalışılıyordu. O yüzden şimdi çok rahat konuşuyorum.

şu çapsız ligde doğru kadroyu kursaydık bunların alayını üst üste koyup şampiyon olacağımız yerde yaptığımız kavgaya bak.geçen senede aynı hata yapıldı.

siz başımızdakiler gibi kadromuzun iyi olduğunu düşünmeye devam edin. seneyede iki üç çöp takviyesiyle bu yetersiz kadroyla devam ederiz.

fatih terim şu egonu ve inadını Galatasaray için bir kenarıya koyup transfer işine karışmasaydın olmazdı değil mi.... olsun.ondan sonra aslolan Galatasaray palavrasını sıkarsın. söz değil icraat lazım icraat.
şu sergen şerefsizini şampiyon yapacaksın ya yazıklar olsun sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt